Ebeltoft - Koncert på terrassen

Event aflyst

Ebeltoft - Koncert på terrassen

Sted

Dato

23 jun 2022 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Kære Ebeltofter, 

Efter en smuk vinter med koncerter i folks stuer, søger jeg nu udenfor med solen som baggrund, og byder på en nærværende oplevelse igennem musik, humor og stilhed.

Helle & Sten åbner nemlig terrassedøren på Engvangen i Ebeltoft og inviterer os alle sammen indenfor (eller er det så udenfor?) i sommerhuset.

Måske du har boet i nabolaget længe og slet ikke haft tid til at sige hej? Måske har du boet her i 100 år og kender Gud og hver mand?
Om ikke andet så elsker du musik, sol, og at nyde et glas vin med folk, du kender og folk, du ikke kender.

Lad os byde den danske sommer, naboskab og musikkens forunderlige vibrationer velkommen - sammen. Hvem ved, måske det hele ender i nye livgivende venskaber - oven i købet i din egen by:-)

Det hele foregår i afslappede omgivelser på terrassen i Ebeltoft. Og hvis du synes det er grænseoverskridende at tage hjem til nogen, du ikke kender, så husk.... at en fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu:)

Vi glæder os til at se dig/jer.

Terrassen åbner kl. 15.45
Vin og mingling kl. 16.00
Live musik V/Sander 16.45.
Fællessang: 17.45

Det svære farvel 18.00

Lyt til Sanders musik her:

Kh
Sten & Helle

N.B Begrænset antal billetter.
Du kan max købe 8 billetter ad gangen.
***********************************************

"Kære Sander
Dine sange vækker noget velkendt, dybt inde i mit hjerte som jeg er kommet til at lukke af for. Og det sidste stykke tid har jeg hørt dine sange dagligt og brugt dem i min proces om at åbne op for mit hjertes lys igen. Dine sange rører en streng i min sjæl, tak for dig og dine meget smukke inderlige sange."

- Gitte Jensen.

"Kære Sander
Fantastisk oplevelse, tusind tak!
Har hørt din smukke melodier og sange flere gange og der sker noget nyt hver gang. Forløsning først i mit hjertechakra, hvor det virkelig boblede. Anden gang var solarplexus, hjertechakra og hals chakra i forløsning sammen. Jeg elsker alle tonerne i din musik og det giver mig en indre ro og stor nydelse. Din musik og sange gør bare noget helt fantastisk godt for mig, af hjertet tak."

– Ullamari Christensen.

"Hej Sander
1000 tak for de florlette toner og din dejlige stemme! Jeg blev lige meget lysere i hovedet! Det skal spilles, når jeg trækker vejret sammen med mine stressklienter".

- Mona Dahl Martinussen.

"Kære Sander
Af hjertet tak Sander. Jeg mærkede tydeligt mit hjerte åbne .. og må sige at jeg blev dybt bevæget, dine sange kan virkelig noget specielt, det var dybt rørende .. så tak. Tak for dig."

- Hanne Nørgaard

"Du viser vejen til ubetinget kærlighed for alle der oplever dette. Både dine meditationer, musik og visdomsord trænger dybt dybt ind og forløser alt det gamle jeg ikke vil have med mig videre. Tak for den du er."

- Marianne Groth

"Sanders musik er en rejse gennem kærlighedens sprog, som synliggøres i denne tid. Det rammer ind i mit dybeste rum i mit hjerte og skaber genklang og samhørighed, oneness, kærlighed og taknemmelighed til livet og universel kærlighed."

- Hanne Overgaard

Arrangør

Sanders meditations and music journeys are a reflection of his spiritual journey, inspired by profound experiences on his travels and various teachings from around the world

Lokation

Sten & Helle Nørbæk Sten & Helle Nørbæk, Engvangen 8, 8400 Ebeltoft

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .