spring til hovedindhold

Echoes of Helheim: Kaiju + Hollow Hour

Echoes of Helheim: Kaiju + Hollow Hour

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

27 jan 2024 kl. 15:00 - 21:00

Beskrivelse

Når ekkoerne fra Helheim runger, ved du, det er tid til en uforglemmelig rock og metal eftermiddag! Echoes of Helheim bringer dig en progressiv metal extravaganza med to af Københavns fineste: Hollow Hour og KAIJU.

Kom og dyk ned i Hollow Hours magiske verden, hvor tunge, progressive guitarer og storslåede trommerytmer smelter sammen med melodiske vokaler og skaber en unik lydoplevelse. Deres debutalbum 'Till the Grey Skies Are Gone' har allerede fanget mange metalhjerters opmærksomhed, og nu kan du opleve deres kraft live.

Og så har vi KAIJU, mesterne af komplekse polyrytmer og dragende melodier. Deres seneste album, 'K2', er et konceptmæssigt mesterværk, der udforsker livets op- og nedture gennem deres dynamiske og tankevækkende musik. Fra debutalbummet 'Rise to Nova' til den hårdere og strammere lyd af 'K2', har KAIJU vist, at de er et band, der konstant udvikler sig og udfordrer grænserne for progressiv metal.

Døre åbner kl. 15, og showet starter kl. 16. Forbered dig på en eftermiddag fyldt med power, passion og progressiv metal når det er aller bedst.

Lokation

Lygten Station, Lygten 2, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på