spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Echoes of Helheim: Persecutor + Truth Untold + STÜGG

Afholdt event

Echoes of Helheim: Persecutor + Truth Untold + STÜGG

Fra DKK 200,00

Beskrivelse

Hos Echoes of Helheim koster din koncertbillet lidt mere, fordi hver krone ikke kun støtter talentfulde bands, men også vores frihed og uafhængighed. Vi modtager ikke ekstern støtte, hvilket giver os mulighed for at satse på bands, som andre ikke vil give en chance – de underdogs, der fortjener at blive hørt. Din billet bidrager til at holde rock- og metalscenen ægte og levende, og støtter vores mission om at give plads til både etablerede og nye, spændende talenter. Med din støtte forbliver vi frie og uafhængige - det er fucking metal!


Når ekkoerne fra Helheim runger, ved du, det er tid til en uforglemmelig rock og metal eftermiddag! Lørdag den 20. april 2024 forvandles Lygten Station til et epicenter for metal, når Echoes of Helheim præsenterer et kraftfuldt lineup med Truth Untold, Persecutor og nu det tilføjede band STÜGG!

STÜGG tilføjer en ny dimension til denne eftermiddag med deres riff-tunge groove metal. Startet i 2017 i Hillerød og kendt for deres andet album “Shepherd of the Pit”, bringer STÜGG et lydbillede, der er en hybrid af 80’ernes thrash og moderne core-genrer. Forvent en energisk, konfronterende optræden, hvor bandet ofte finder sig selv blandt publikum, klar til at starte festen. Deres sangstil inviterer til chants, singalongs og moshpits, hvilket lover en hæsblæsende oplevelse.

Truth Untold tilføjer scenen en intens, energisk dimension med deres fusion af progressiv rock og alternativ metal. Deres sange, en blanding af hårdtslående riffs og eksperimenterende lyde, skaber en uforudsigelig og spændende musikalsk oplevelse. Forbered dig på et lydbillede fyldt med skærende dissonanser og skiftende taktarter, der er essensen af Truth Untold’s karakteristiske stil.

Persecutor, som aftenens headliner, bringer deres moderne og melodiske tilgang til thrash metal. Med deres seneste album ‘Vendetta’, er de klar til at levere en højenergisk og varieret optræden. Kendt for deres engagerende liveshows og visuelle æstetik, garanterer Persecutor en uforglemmelig oplevelse fyldt med rasende sjov og musikalsk dybde.

Døre åbner kl. 15, og musikken starter kl. 16. Gør dig klar til en eftermiddag, hvor Lygten Station bliver centrum for ekkoerne fra Helheim, og oplev en dag fyldt med kraftfuld metal og rock.

Arrangør


Lokation

Lygten Station, Lygten 2, 2400 København

Headliner

Persecutor
Headliner
Truth Untold
Support
Crimson Burial
Support

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .