Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Echoes of Helheim: Stügg, Tidestone, Bon Jovi DK og Ozzy Jam

Afholdt event

Echoes of Helheim: Stügg, Tidestone, Bon Jovi DK og Ozzy Jam

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

22 sep 2023 kl. 19:00 - 23 sep 2023 kl. 23:00

Beskrivelse

STÜGG, TIDESTONE, OZZY JAM OG BON JOVI DK

🎸 Når ekkoerne fra Helheim runger, ved du, det er tid til en uforglemmelig rock og metal weekend!

Fredag, 22.09.2023:

Start din weekend med TIDESTONE og STÜGG denne fredag! Fredag aften er lig med begyndelsen på weekenden, og med TIDESTONE og STÜGG er du garanteret en god start. Når dørene åbner, venter der dig en aften med solid og original metal, der trækker tråde til både det klassiske og det nyskabende. Så hvis du vil skyde weekenden i gang med musik, der virkelig rykker, så er dette stedet at være. Kom og mærk energien! 🤘🎸

Døre: kl 19

Koncert: kl 20

TIDESTONE

Tidestone er et metalband dannet i 2016 i Albertslund af fire gymnasievenner. De har siden udgivet deres første EP, Unrivaled, i 2022, med deres første fuldlængde album godt på vej. De er inspireret af både melodisk dødsmetal og metalcore, og er klar til at træde ind på metalscenen med deres energiske og melodiske musik.

🎧 Spotify

STÜGG

STÜGG fornyer heavy metal scenen med deres hårdtslående blanding af thrash, grind og groove. Med klare inspirationer fra legendariske bands som Metallica og Megadeth, byder STÜGG på stærke riffs, lynhurtige solo'er og solide breakdowns, der garanteret vil give øm nakke. Hvis du sætter pris på old school heavy metal med et moderne twist, bør du ikke gå glip af denne aften med STÜGG.

🎧 Spotify

Pris:

 • 150 i forsalg
 • 175 i døren

Lørdag, 23.09.2023:

OZZY JAM og BON JOVI DK tænder op under festen denne lørdag eftermiddag! Spark din weekend i gang med nogle af hard rock og metals mest legendariske hits. Men festen stopper ikke her - når koncerten er ovre, tager vores DJ over og sørger for, at dansegulvet forbliver fyldt. Dette er begyndelsen på din lørdagsfest! Vær med fra starten, når vi sætter gang i musikken og løfter feststemningen til nye højder. 🤘🎶🔥

Døre: kl 15

Koncert: kl 16

OZZY JAM

En hyldest til The Prince of Darkness! Dyk ned i de ikoniske øjeblikke fra The Blizzard of Ozz's legendariske solokarriere. Forbered dig på en aften med klassikere som "Crazy Train", "Bark at the Moon", "Mama I’m coming home", "No more tears" og "Mr. Crowley". Føl nostalgien, mens du nyder de episke guitarsoloer fra mestre som Randy Rhoads, Zakk Wilde og Jake E. Lee. For alle jer, der har rock i blodet og elsker den autentiske heavy metal. Kom og vær med til at fejre et ikon med Ozzy Jam!

BON JOVI DK

Klar til en uforglemmelig eftermiddag med Skandinaviens ultimative Bon Jovi tribute band? BON JOVI DK tager dig med på en musikalsk rejse gennem Bon Jovi's største hits. Med erfarne musikere ved roret, passion for originalen og et autentisk show, lover vi den fedeste fest, hvor du kan skråle med til klassikere som "Livin' On A Prayer". Tag dine venner med og lad os rocke sammen! 🎉🎶

Pris:

 • 150 i forsalg
 • 175 i døren

Sted og arrangør

Lygten Station

📍 Lygten 2, 2400 København.

🚏 Bus, Metro og S-tog lige til døren.

Echoes of Helheim

Elsker du hård rock og lækker metal? Så er Echoes of Helheim stedet for dig. Vi er dedikerede til at bringe dig den bedste musikoplevelse, helt uden dikkedarer. Vi startede vores rejse på Lygten Station i København, og med hver begivenhed vokser vores passion kun. Hold øje med os, og oplev magien ved live rock og metal. 🤘

Lokation

Lygten Station, Lygten 2, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .