Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Eddies ØLSHOW på Slottet

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Afholdt event

Eddies ØLSHOW på Slottet

Fra DKK 495,00

Sted

Dato

19 jan 2023 kl. 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse


Nu får du muligheden for at kombinere ølsmagning med standup comedy, når Eddie Szweda fra Midtfyns bryghus kommer til Charlottenlund Slot.

Med øl som omdrejningspunkt bliver der fortalt sjove observationer og historier samtidig med, at Eddie serverer 7 vildt forskellige øl fra Midtfyns Bryghusets sortiment.

Flere af øllene har vundet priser hos Danske Ølentusisater og på denne aften vil Eddie fortælle om øllene og hvad de kan serveres til.

Samtidig underholder Eddie på stand up-lignende manér med historier om Danmark og Danskerne set med en Amerikaners øjne.

”Historierne handler om 20 procent øl og 80 procent noget andet. Folk får en god griner og måske husker de lidt om øl bagefter” - Eddie Szweda

Showet starter kl. 19:00, hvor der smages på de to første øl.

Efter en kort pause serveres der en let anretning sammen med de næste øl.

Showet slutter ca. kl. 21:30.

Prisen for øl, mad og masser af grin er kr. 495,- 

Lokation

Charlottenlund Slot Charlottenlund Slot, Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .