Spring til hovedindhold

EFTERÅRSDAGE PÅ KVARNEN med Cecilie og Finn

EFTERÅRSDAGE PÅ KVARNEN med Cecilie og Finn

Fra DKK 2.900,00

Sted

Dato

25 okt 2024 kl. 16:00 - 27 okt 2024 kl. 13:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Disse dage er for jer der har lyst til at nyde nogle skønne efterårsdagedage i den Svenske natur sammen med os - og selvfølgelig prøve vores nye sauna i træerne.

Mange har vist interesse for at komme til Kvarnen og derfor har vi planlagt en weekend  for venner og venner vi endnu ikke har mødt. Alle er meget velkomne.

Der vil være blid morgenyoga i salen, saunagus om eftermiddagen og meditation/afspænding om aftenen, men ellers masser af fritid til at gå ture, læse og nyde den omkringliggende natur.

OM KVARNEN

Kvarnen er en nedlagt vandmølle som ligger midt i den store svenske fyrreskov ved kanten af en smuk opdæmmet sø. Stedet ligger nær byen Olofström 2,5 times kørsel fra København. Vi elsker at bygge og de sidste par år har der været mange projekter, som nu står færdige. bl.a. vores yogasal med panoramaudsigt udover søen og en sauna oppe i træerne. På kvarnen leves det enkle liv i naturen med alt hvad det indebærer. 

OM OS

Vi (Finn og Cecilie som ejer og driver kvarnen) faciliterer de planlagte aktiviteter: Yoga, Saunagus afspænding og meditation.

Cecilie Hyltén-Cavallius er uddannet fysioterapeut og yogalærer og har gennem de sidste 15 år arbejdet med træning og bevægelse med mange forskellige grupper. Cecilie vil stå for morgenyoga og afspænding.

Finn Nørkjær er arkitekt og arbejder til daglig i virksomheden BIG. Finn har desuden gennem de seneste år uddannet sig til psykoterapeut. Finn vil vil stå for saunagus, aftenmeditation og bevægelse.

Vi glæder os til at nyde efteråret på Kvarnen i godt selskab sammen med jer!

FREDAG:

Kl. 16.00 ANKOMST

KL. 17.00 VELKOMMEN

KL. 18.30 MIDDAG

KL. 20.30-21.30 RESTORATIV YOGA OG AFSPÆNDING

LØRDAG

KL. 7.45 - 8.00 VARM DRIK

8.00-9.30 BLID YOGA

KL. 10.00-11.00 BRUNCH

KL. 14.00-14.50 SAUNAGUS HOLD 1

KL. 15.50 SAUNAGUS HOLD 2

KL. 18.30 MIDDAG

KL. 20.30-21.30 YOGA

SØNDAG

KL. 7.45 - 8.00 VARM DRIK

8.00-9.30 BLID BEVÆGELSE OG MEDIATION

KL. 10.00-11.00 BRUNCH (med madpakke)

KL. 11.00 -12.00 OPRYDNING

KL. 14.00 – FARVEL OG PÅ GENSYN

Kærlig hilsen Finn, Cecilie og Kvarnen.

OVERNATNING OG FACILITETER

Vi overnatter i små hyggelige 2 og 3 personersrum på loftet. Her er småt men godt. Der er ståhøjde i alle rum undtagen på vores to rum på hemsen, hvor man skal op ad en stige. Skriv til os hvis det er en udfordring for dig, så finder vi en plads der passer. Hvis du forventer en luksusretræte, skal du være opmærksom på, at forholdene på Kvarnen er smukke og enkle, men nok ikke som du kender det fra et hotel. Her er det den svenske natur og alt det, den tilbyder, vores fokus. Toilet findes separat fra værelserne og bad med varmtvandsbruser findes i kælderen blandt de store flotte maskiner - en oplevelse i sig selv, men nok lidt anderledes, end du er vant til hjemmefra- som et udendørs bad Er du i tvivl om, om forholdene passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte os. Det er vigtigt for os, at de kvaliteter vi tilbyder, stemmer overens med dine forventninger.

NB. Vi har dyr på Kvarnen (Katten Louis). Færdes ude og kommer sjældent ind.

FORPLEJNING

Vi har købt ind til lækker mad og menuen er planlagt. Vi kommer til at tilberede den i fællesskab. Der vil være 2 måltider om dagen. En stor brunch og middag om aftenen. Om morgenen før yoga vil der være en udrensende ingefærdrik. Der vil stå lidt frugt og snacks fremme, hvis man skulle blive sulten mellem måltiderne.

TRANSPORT

Det er helt sikkert nemmest at komme til Kvarnen i bil. Ofte plejer vi at samkøre og dele udgifter til bro og benzin. Det kan godt lade sig gøre at komme med offentlig transport. I vil dog skulle arrangere afhentning og køre det sidste stykke (ca. 12 km.)

Vi har plads til 17 deltagere på dette retreat.

NB: Disse dage er for voksne- se vores andre arrangementer for familier.

REGLER FOR AFLYSNING

Der kan aflyses frem til 30 dage før afholdelse. Her refunderes det fulde beløb minus 1000 kr. pr. person. Efter denne dato gives der ikke penge retur. Man er dog velkommen til at sælge sin billet videre. Der kan bestilles en afbestillingsforsikring, hvis man ønsker det.

Arrangør

Kvarnen er en gammel vandmølle i sydsverige. Den fungerer i dag som retreat-og familiested, ejet og drevet af Finn Nørkjær og Cecilie Hylten-Cavallius. Her arrangeres mange forskellige Begivenheder: yoga, dans, retreats for familier mv. 

Lokation

Olofström, Blekinge, Sverige

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori