Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Efterårsferie på Reffen x Fru Amagers Klisterklub

Afholdt event

Efterårsferie på Reffen x Fru Amagers Klisterklub

Fra DKK 20,00

Sted

Flere tidsrum

14 oktober 2020 - 17 oktober 2020
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

FRU AMAGERS KLISTERKLUB

Kreativ efterårsferie i Werkstatt, for børn og barnlige sjæle

Kom med til den sjoveste, skøreste og absolut mest kreative klippe-klister klub, når efteråret rammer Reffens nye spisehal, Werkstatt. Lad børnene fordybe sig i sjov, skør og kreativ leg med den vildeste af dem alle - Fru Amager! Der vil selvfølgelig være kyndig vejledning og hjælp at hente hos den kære Fru Amager, men helt små børn anbefales at følges med en voksen. Børnene får mulighed for at kaste sig over gakkede selvportrætter i et virvar af farver, glimmer og funky materialer, spille spil og teenageren i hjemmet kan fornye sit (eller dit) aflagte denim med seje teknikker og bleach. Børnene får mulighed for at gakke ud med alt fra børne-bingo til lanterneudsmykning i selskab med den evigt kreative Fru Amager akkompagneret med alt fra jazz, MGP til techno. Der vil være underholdning i særklasse, alt imens børn og unge udfolder sig kreativt! 

Af sikkerhedsmæssige årsager kræver det en billet og booking at blive en del af Fru Amagers Klisterklub. Der er selvfølgelig en forsvarlig og begrænset mængde pladser. Din billet gælder til tidsintervallet 12:00-14:30 eller 14:30-17:00. Det vælger du under billettype efter du har valgt dato. 

PROGRAM

ONSDAG:

12:00-14:30 - Maske-workshop

14:30-17:00 - Maske-workshop

TORSDAG:

12:00-14:30 - Portrætmaling

14:30-17:00 - Portrætmaling

FREDAG:

12:00-14:30 - Tie-dye your denim

14:30-17:00 - Børnebingo

LØRDAG:

12:00-14:30 -  Lanterneudsmykning

14:30-17:00 - Lanterneudsmykning

AKTIVITETER 

UHYGGELIGE (OG HYGGELIGE) MASKER Gør dig klar til halloween eller en fed udklædning til en sjov dag i børnehave eller skole, når du får mulighed for at dekorere din helt egen, uhyggelige, sjove, seje eller noget tredje - maske. Der bliver dykket dybt ned i farvernes univers, og de vildeste materialer står klar til at gå amok i.

PORTRÆTMALINGLær at male dig selv og udfolde din vildt kreative side med funky portrætmaling. Lad dine indre farver florere på papiret med forskellige materialer, glimmer, klip, klister og alt muligt andet gak og gøgl! Fru Amager vil dele sine bedste fifs, tricks og tips til, hvordan du laver det absolut sejeste selvportræt.

LAV DIN EGEN LANTERNE Få mulighed for at dekorere din helt egen og unikke lanterne, som du kan udsmykke dit værelse med efterfølgende. Med en lille diode i bliver det til en super sej lampe, som du helt selv maler, pynter og hygger med i selskab med Fru Amagers kreative talenter!

TIE DYE YOUR DENIM Forvandl dine egne, eller forældres gamle og kedelige denim-rester til super cool og trendy pieces, som vi kan garantere for INGEN andre i klassen har! Du får mulighed for at lege med tie dye og tekstilfarver og få ekspert-råd fra Fru Amager (som er en af de mest tjekkede stylister i byen). Pift garderoben op, tag dine yndlings venner med under armen og få en vildt hyggelig dag i Werkstatt. 

BØRNEBINGO Så er det tid til (børne) bingo igen! Deltag i en sjov, kreativ og mega hyggelig børnebingo med Team Werkstatt & Fru Amager som bingo-vært. Glæd dig til fed musik, seje præmier og den hyggeligste stemning, når vi spiller og leger. Hvis det med tal er lidt svært, så må man selvfølgelig gerne få hjælp af en voksen. +3 år

MAD & DRIKKE 

Hvis sulten melder sig, så kan I selvfølgelig stille sulten blandt madboderne i Werkstatt samt finde et stort udvalg af kolde og varme drikke i baren.

Arrangør

Lokation

Reffen Reffen, Refshalevej 167 Unit A, Werkstatt, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .