Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Efterårsferien @ BLOX

Afholdt event

Efterårsferien @ BLOX

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

21 okt 2023 kl. 13:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Fire dage i skolernes efterårsferie er vi klar i tidsrummet 13.00 - 15.30 (vi lukker kl. 16.00) med aktiviteter for børnefamilier på Bryghuspladsen: efterårsferien @ BLOX, København K. Vi har slået et stort telt op, så vejret skal ikke ”tage vejret fra os” 😊.


Vi klipper og tegner, laver kastanjedyr, du kan blive ansigtsmalet – OG vi skærer græskarlygter.

Prisen pr. barn fra 5 år er 50 kr., og alle kan deltage – der er ingen øvre aldersgrænse. I får et græskar, mange forskellige værktøjer at arbejde med, tusch at markere med, et elektrisk fyrfadslys og lidt ”hyggeligt” at spise imens I arbejder.

HUSK at vælge dag og tidsrum!


Skulle en trang til kaffe, mad, eller andet, en café kan servere, melde sig, ligger vi lige ud for BLOX EATS, drevet af Meyers.


Vi har også sørget for lidt gåsehud i drivhuskuplen – uhhhhh, det er gyseligt!


OBS! Vi leger søndag den 15., tirsdag den 17., torsdag den 19. og lørdag den 21. oktober. Alle dage er vi klar i tidsrummet kl. 13.00 – 15.30. Vi lukker teltet kl. 16.00.


Husk at der er parkeringskælder under BLOX!

Lokation

Bryghuspladsen, Bryghuspladsen, 1453 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .