Efterskolernes dag - Skyum Idrætsefterskole

27 sep 2020 kl. 10:00 - 17:00

Velkommen til Skyum Idrætsefterskole og til Thy.

Det er her kan du booke en rundvisning til efterskolernes dag.

Oplev Skyum på tætteste hold og få en snak med skolens lærere/ledelse og få svar på dine spørgsmål om efterskolelivet på Skyum.
Oplev vores fantastiske faciliteter og smag på køkkenets store kaffe/kagebord.

Skyum er en stærk idrætsefterskole for sportsglade unge, der vil fællesskabet. Vi er en ren 10. klasses skole med gymnastik, profilfag i DIN sportsgren og valgfag. Du får mulighed for at tilrettelægge et personligt ugeskema med stor variation - og hvis du vil, et stærkt fokus på netop din sportsgren.

På Skyum får du ansvar, møder tillid og respekt og bliver en del af et forpligtende fællesskab. Vores hverdag foregår med højt tempo og aktivitetsniveau samt frihed under skolens rammer.

Grundet Covid-19 kræver et besøg på Efterskolernes dag i år, at du booker en besøgstid på forhånd. Du booker en tid gennem Billetto. Bemærk: Der skal kun bestilles 1 billet per familie, der ønsker rundvisning. (Vi opfordrer til 3 personer fra hver familie.)

På dagen beder vi alle om at følge myndighedernes retningslinjer i forhold til god håndhygiejne samt afstand. Der er på skolens områder opstillet rigeligt med spritstandere, og både elever og ansatte er instrueret i at holde afstand.

Hvis du har symptomer på, eller har mistanke om, at du kan være smittet med COVID-19, beder vi dig om at aflyse dit besøg