EGONATION

13 apr 2018 kl. 19:30 - 21:45

Basement, Enghavevej 42 , 1674 København


I EGONATION inviteres syv tilsyneladende tilfældige mennesker til, at bosætte sig i en gammel københavner lejlighed. Her skal de skabe en stat i nationen, den perfekte verden. Et Utopia, hvor der både skal herske demokrati, være love og spilleregler, som alle er enige om og med til at overholde. Et sted hvor hvert individ har uanede muligheder for at forfølge sine egne drømme, og hvor hver holdning og mærkesag bliver anerkendt og taget alvorligt. Et sted hvor fællesskabet er centralt for individet og hvor individet er i centrum i fællesskabet. Et samfund, hvor der ingen elite findes, hvor ingen er fattige og hvor ingen er den store grå trivielle pøbel imellem. Alle er præcis det de gerne vil være, med den livskvalitet de gerne vil have.

Men der er store forhindringer undervejs. Hvordan kan syv helt almindelige mennesker, i en lejlighed i indre København, bare lige gøre, hvad ingen politikere nogensinde har gjort? Hvordan vil de med deres foreskelligheder enes om et regelsæt som er fair for alle? Hvem har overhovedet bragt dem sammen i lejligheden? Og hvordan kan Utopia gå fra en idealistisk ide til en ny verdensorden?

EGONATION er Teater Kants 7. forestilling, og denne gang tages pulsen på det politiske landskab, som mere end nogensinde er broget og diffust, som mere end nogensinde handler om følelser, mistillid og mindreværd, som mere end nogensinde er flyttet ud på de sociale medier. Vi tager debatten tilbage i øjenhøjde, hvor du ikke kan gemme dig bag skærmen. Hvor der er svar og konsekvens for hverdagens meningsdannere og lovgivere.

Billet

Salg lukket