Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

EINANGRAN — releasekoncert

Afholdt event

EINANGRAN — releasekoncert

Fra DKK 105,00

Sted

Dato

27 okt 2023 kl. 20:00 - 21:10
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Einangran har netop lanceret deres spritnye album "Vendir Vindar", som de fejrer med denne særlige releasekoncert på Nordatlantens Brygge. Og som opvarmning kan du opleve islandske K.óla. 


Einangran
Heiðrik á Heygum og Lea Kampmann er hver især etablerede solo-artister med flere solo-udgivelser på cv’et. Under første corona nedlukning i 2020 endte Heiðrik og Lea ved et tilfælde med at bo i samme lejlighed i København.

I løbet af nedlukningen skrev de sange sammen på deres modersmål, færøsk (et af verdens mindste sprog, som kun tales af cirka 70.000 mennesker). Resultatet af deres samarbejde blev et betagende akustisk album bestående af 12 sange.

Albummet indeholder tidløse kompositioner, der smagfuldt blander akustiske og elektroniske elementer. Blandt sangene på albummet er deres færøske hit "Kanska", som vandt prisen for bedste sang ved Færøernes Musikpriser.


Koncerten

Denne aften vil Einangran (som på dansk betyder ”isolation”) blive akkompagneret af musikerne Heðin Ziska Davidsen, Mikael Blak, Magnus Johannesen og Per Ingvald Petersen.

Og som opvarmning til releasekoncerten kan du opleve islandske K.óla.


K.óla (opvarmning)

Bag soloprojektet K.óla står den islandske komponist og sangskriver Katrín Helga Ólafsdóttir (f.1996). Hun har udgivet musik under det navn siden 2017 og albummet 'Allt verður alltílæ' (Alt vil blive godt) fra 2019 blev nomineret til Icelandic Music Awards inden for popmusik og vandt Kraumur Awards.

Katrín Helga Ólafsdóttir studerer for tiden på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Hendes sange indeholder legende melodier på islandsk eller engelsk, og de inkluderer elementer fra popmusik, men er også påvirket af mere klassiske kompositioner og teatralske elementer.


Praktisk info

Dørene åbner 19.15 og koncerten starter kl. 20.

Efter K.ólas opvarmning og kort pause spiller Einangran i ca. 70 minutter


Nordatlantens Venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .