Spring til hovedindhold

EINAR MÁR GUÐMUNDSSON — forfattersamtale i NordOrd

EINAR MÁR GUÐMUNDSSON — forfattersamtale i NordOrd

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

20 aug 2024 kl. 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I samarbejde med Islands Ambassade præsenterer vi den romanaktuelle forfatter i vores litteratursalon NordOrd, hvor han fortæller om kriminelle, outsidere og andet godtfolk i samtale med Birgir Thor Møller

EINAR MÁR GUÐMUNDSSON
Einar Már Guðmundsson er en af Islands største nulevende forfattere, og i sit omfattende forfatterskab har han igen og igen udfoldet det islandske folks historie – og altid med både humor og samfundsengagement. Og det gør han også i sin nyeste roman Thi kendes for ret, der bliver i centrum for samtalen i vores litteratursalon NordOrd.

Thi kendes for ret
For tohundrede år siden var der farlige ideer i omløb på Island: Kætterske forestillinger om lighed og retfærdighed. I hemmelighed lagde lyssky personager planer om at lette overklassen for deres økonomiske byrder. Myndighederne var mildt sagt ikke begejstrede for disse forbryderiske tanker, som måtte bekæmpes! Oprøret skulle for enhver pris holdes nede: Find de skyldige, døm dem hårdt og straf dem nådesløst!

Trådene fra Einar Márs roman Islandske forbrydere bliver spundet op i denne selvstændige efterfølger, hvor drømme om frihed tændes og kvæles, og det farverige persongalleri kommer ud af kontrol. Slægtsbånd testes, og århundreder samler sig i øjeblikkes storhed og fald. Sandhed og digtekunst kæmper med løgn og sandhed, ret og vrang væves ind i historiefortællerens net.


Forfattersamtale i NordOrd
Einar Már Guðmundsson samtaler med litteratursalonens NordOrds Birgir Thor Møller, før han besvarer spørgsmål fra salen.

Arrangementet varer omtrent 60 minutter. Den nye roman Thi kendes for ret sælges til særpris før og efter samtalen i litteratursalonens café, hvor forfatteren gerne signerer den.

Dørene til salonen åbner 45 minutter før start. Der er unummerede pladser. Kom gerne i god tid.


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori