Einar Már Guðmundsson og Søren Ulrik Thomsen - Islandsk-danske forfattermøder #3

14 nov 2018 kl. 20:00 - 21:30

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København


Oplev Einar Már Guðmundsson og Søren Ulrik Thomsen i en aftensamtale, når vi slår dørene op for islandsk-dansk forfattermøde i vores litteratursalon NordOrd


Einar Már Guðmundsson (f. 1954) har siden debuten i 1980 skrevet digte, noveller, essays og romaner, bl.a. Universets engle, som modtog Nordisk Råds Litteraturpris i 1995. Han har også været en ivrig samfundsdebattør og essayist. 21 af hans bøger er udkommet på dansk, senest romanen Pasfotos.

Søren Ulrik Thomsen (f. 1956) debuterede i 1981 med digtsamlingen City Slang og har siden været en af de mest unikke stemmer i dansk litteratur, både som poet og essayist, oplæser og debattør. Blandt hans seneste udgivelser er digtsamlingen Et rystet spejl og essaysamlingen En hårnål klemt inde bag panelet.

Islandsk-danske forfattermøder
I anledning af Islands 100-års suverænitetsjubilæum har vi i samarbejde med Islands Ambassade inviteret nogle af Islands og Danmarks fremmeste forfattere til at mødes i litteratursalonen NordOrd. På baggrund af deres forfatterskaber vil de drøfte emner og spørgsmål, som udstikkes af moderator Birgir Thor Møller, før de besvarer spørgsmål fra salen. Arrangementerne varer omtrent 80 minutter, og litteratursalonens cafe åbner en time før de starter.

Læs mere om Islandsk-danske forfattermøder på nordatlantens.dk


Nordatlantens venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Einar Már Guðmundsson og Søren Ulrik Thomsen

Salg lukket


Einar Már Guðmundsson og Søren Ulrik Thomsen - medlemmer af Nordatlantens Venner

Salg lukket