Eksamens- og klinisk relevant kursus i billeddiagnostik

04 jun 2018 kl. 16:30 - 19:00

Blegdamsvej 3, Blegdamsvej 3, 2200 København

Skynd dig at sikre dig en plads, når OSM Kbh d. 4/6 for 3. gang gentager succesen og inviterer til tidligere udsolgte kursus i eksamens- og klinisk relevant kursus i billeddiagnostik!

Skal du naile eksamen i Diagnostiske fag? Eller OSCE? Skal du imponere overlægerne i klinikken? Eller ønsker du 'bare' at blive bedre til at tolke det der røntgen, CT og MR? For hvordan er det nu lige, at man genkender en patologisk lymfeknude? Og hvordan ser man forskel på hhv. en cyste og en tumor i nyren?

Vi får for 3. gang besøg af læge Tobias Thostrup Andersen, som, udover en kort introduktion til de forskellige radiologiske modaliteter, vil lære os at genkende patologi på alm. røntgen-, MR- og CT-scanningsbilleder. Der vil blive lagt særlig vægt på de cancere, som er hyppigt forekomne og som hyppigst går til eksamen i Diagnostiske fag og ved OSCE - herunder bl.a. lymfom, lunge-, nyre-, colon- og levercancer.

Kurset varer ca. 2 x 45 min og vil tage udgangspunkt i en masse cases fra den virkelig verden. Billetterne koster 30 kr/stk og skal fremvises på dagen. De kan købes via følgende link:

Hvis du bliver forhindret i at deltage, skriv da venligst en besked til OSM Kbh via Facebook. Vi kan desværre ikke give pengene retur, men du er velkommen til at give billetten videre til en ven (bare skriv til OSM her på Facebook med din vens navn).

Vi glæder os til at se jer!

Bedste hilsner

OSM Kbh

Entrébillet

Salg lukket