Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Eksklusiv aften med HUMDAKIN i Aarhus

eventet sluttede

Eksklusiv aften med HUMDAKIN i Aarhus

Billetter fra DKK 95,00

Sted

Dato

22 mar 2023 kl. 18:30 - 21:00

Beskrivelse

Kom med til en aften i rengøringens tegn, når grundlægger af Humdakin, Camilla Schram, besøger Salling Aarhus.

Til en aften med Humdakin, vil Camilla tage dig med igennem Humdakins udvikling, historie og univers samt give sine bedste tips og inspiration til at holde hjemmet rent. Der vil være rig mulighed for at prøve og dufte de lækre produkter samt få en fin goodiebag hjem til alle deltagende gæster.


Billetpris pr. person er 95,-
Dette inkluderer en velkomstdrink og goodiebag.


Program

Kl. 18.30: Dørene åbner

Kl. 19.00: Camilla Schram fortæller om Humdakins historie og udvikling.

Kl. 20.00: Mulighed for køb af produkter og en lille snak med Camilla.

Kl. 21.00: Event slut.


Vi glæder os til at se dig!


OBS: Eventet finder sted i Væksthuset på Salling ROOFTOP, Aarhus.


Arrangør

Salling i Aarhus og Aalborg er et stormagasin med stor fokus på god service og at skabe den bedste helhedsoplevelse for kunden. 


På toppen af Salling i både Aarhus og Aalborg kan du besøge vores unikke Salling ROOFTOP med den bedste udsigt over byen.
Du finder både restaurant, caféområde og bar med lækre serveringer samt en tribune og sceneområde, hvor der i løbet af året bliver afholdt spændende events og koncerter.

På Salling ROOFTOP har vi både mulighed for at afholde events udenfor, og indenfor. Du kan altid se på den pågældende event hvor det finder sted.

Lokation

Væksthuset, Salling ROOFTOP, Søndergade 27, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .