spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Eksklusiv blomsterworkshop med POPPYKALAS i Tivolis smukke have

Få billetter tilbage
Afholdt event

Eksklusiv blomsterworkshop med POPPYKALAS i Tivolis smukke have

Fra DKK 1.200,00

Sted

Dato

30 aug 2023 kl. 16:00 - 19:00

Beskrivelse

Kom med på en unik og magisk rejse ind i blomsternes verden med blomsterdesigner Thilde Maria Haukohl Kristensen, der driver Poppykalas - et univers af blomster, farver, dekoration og kunst.

Lær hvordan du skaber dit helt eget Poppybana-arrangement inspireret af den japanske blomstertradition Ikebana- med Thilde som nænsom vejleder. Arrangementerne skabes direkte i en skål med en fakir, der får blomsterne til at stå på smukkeste vis med eventyrlige sæsonbestemte friske blomster. Til workshoppen får du både blomster og materiale (blomstersaks, fakir og skål) til at skabe arrangementet, som du efterfølgende kan tage med hjem.

Udover at få en forståelse for blomsternes magi gennem deres farve, dybde og tekstur, lægger workshoppen også vægt på det meditative ved arbejdet med blomster.

Workshoppen afholdes i forbindelse med Tivoli Have- og Blomsterfestival og vil tage udgangspunkt i Thildes nye bog, Poppykalas - og de magiske blomster. En bog hvori hun deler ud af sine erfaringer med at udfolde sig selv gennem blomsternes sprog og finde pauser, mening og skønhed i naturen.

Workshoppen har plads til 15 deltagere, og er et helt eksklusivt arrangement i Tivolis unikke rammer.

Workshoppen afholdes den 30.8.23 i Tivolis Garden Deli, som ligger i Jubilæumshaven tæt ved Tivoli Søen. I billetten er entré til Tivoli inkluderet samt forplejning, der består af kolde, alkoholfrie drikke og grønne snacks fra Garden Deli i Tivoli.

Så kom og oplev fordybelse og ro, bliv inspireret og få vakt dine sanser, når vi for en stund træder ud af den travle hverdag og ind i blomsternes magiske univers.

Program:

16.00: Intro v/ Thilde
16.15: Minimeditation
16.30: Demonstration af Poppybana v. Thilde
16.40-18.30: Lav din egen Poppybana
18.30: Afrunding v/ Thilde

Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København K

Arrangør

Gyldendal Live - alt det du ikke vil gå glip af.

Lokation

Garden Delis væksthus, Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .