Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

EKSKLUSIV DANSK WHISKYSMAGNING PÅ THE HUXLEY HOTEL I KØBENHAVN K

Afholdt event

EKSKLUSIV DANSK WHISKYSMAGNING PÅ THE HUXLEY HOTEL I KØBENHAVN K

Fra DKK 299,00

Sted

Dato

24 jun 2022 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

EKSKLUSIV DANSK WHISKYSMAGNING PÅ THE HUXLEY HOTEL I KØBENHAVN K

Lille Danmark er stolte af at kunne arrangere et eksklusivt smagsarrangement sammen med Hans Hansgaard fra Stauning Whisky.

Hans fortæller om Stauning Whisky, mens i får lov at smage, nyde og stifte bekendtskab med det fine udvalg af Staunings mange lækre whiskyer. Der vil også blive serveret en lækker anretning på Hotel Huxley der oser af charme og dansk design og stil. Arrangementet varer cirka to timer.

LIDT OM STAUNING WHISKY
Stauning er Danmarks ældste og nok bedst kendte whisky destilleri. De startede op i 2005, og holdet bestod af ni venner (en læge, en kok, en slagter, en lærer, en helikopterpilot og fire ingeniører), to små pot stills og et nedlagt slagteri.

24. juni 2022, 17:00 – 19:00

THE HUXLEY HOTEL
Peder Skrams Gade 24
1054 København K

ARRANGØR: Lille Danmark, Holbergsgade 15, København K. Mariah & Dennis Bülow. TLF. +45 3131 7227

Arrangør

Lille Danmark tager dig på en tur igennem Danmark med de fantastiske produkter som er produceret i vores skønne lille land.
DET BEDSTE FRA DANMARK

Vores smagningsarrangement foregår på The Huxley Hotel som er indrettet med dansk design.

Du kommer tæt på producenter og hør deres historier og passion samt detaljerede information om deres produkt

Du hilser på Mariah & Dennis Bülow der elsker danske produkter at de endda samlet de fleste varer i en lille butik på Holbergsgade 15 i København.

Lokation

The Huxley Copenhagen The Huxley Copenhagen, Peder Skrams Gade 24, 1054 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .