Eksklusiv forbrugeraften: Foredrag om fordøjelsen og kosttilskud

30 maj 2018 kl. 17:30 - 18:30

Lahme Kommunikation, Jens Kofods Gade, 1, st. tv, 1268 København K

Vores fordøjelsessystem er vigtigt for både vores sundhed, men også for vores humør, velvære og overskud. Har du også svært ved at finde frem til det rigtige kosttilskud, og har du lyst til at lære mere om fordøjelse, mælkesyrebakterier og kosttilskud? Så har du nu helt eksklusivt muligheden for at komme med til Bioforces forbrugeraften, hvor du kan blive meget klogere på, hvordan du vælger det rigtige kosttilskud, opnår resultater og undgår unødige udgifter. Forbrugeraftenen afholdes 30. maj kl. 17.30-18.30 på Jens Kofods Gade 1, st. tv. i København. Dørene åbnes klokken 17.15, og der vil blive serveret lette forfriskninger og snacks.

Billetten koster 80 kr. plus gebyr. Hvis du på aftenen vælger at købe produkter for 250 kr. eller mere, trækker vi de 80 kr. fra, som billetten har kostet.

Det får du med hjem:

  • Værdifuld viden om fordøjelsen
  • Information om udvalgte kosttilskud
  • En goodiebag spækket med skønne sager
  • Mulighed for at få billetprisen (dog ikke billetgebyret) refunderet, hvis du køber for mere end 250 kr.
  • Lækre snacks, godter og frugt
  • Friskbrygget kaffe og hygge

Vores krop, vores hjerne og vores mave er det vigtigste, vi har, og det, vi spiser, er vores krops byggeklodser. Derfor er det altafgørende at vide, hvordan vi passer bedst på os selv og vores fordøjelse, så vi får en mave i ro, men også en mave, der optager mest muligt af de næringsstoffer, vi spiser. På aftenen fortæller sundhedsekspert Gerda Sørensen om hele fordøjelsessystemet og om, hvordan du vælger det kosttilskud, der passer bedst til dig og dine behov.

Der er et begrænset antal billetter, så skynd dig at købe en billet.

Køb dine yndlingsprodukter med hjem, og få 80 kr. i rabat

Du får mulighed for at købe udvalgte produkter på aftenen, så du kan komme hjem og prøve de produkter, du lige har hørt om. Når du køber for min. 250 kr., fratrækker vi de 80 kr., som din billet har kostet. Du kan betale med Mobilepay.

Vi glæder os meget til at se dig til en sjov og inspirerende aften.

Bedste hilsner

Bioforce

Billet

Salg lukket