spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Eksklusiv japansk pop-up sushimiddag

Afholdt event

Eksklusiv japansk pop-up sushimiddag

Fra DKK 695,00

Sted

Dato

04 okt 2017 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Fra november 2015 afholder jeg japanske pop-up sushimiddage for spisende gæster en lørdag aften med måneders mellem. Der er plads til 12 spisende gæster i løbet af en aften.

Den næste pop-up middag afholdes den 4. november i et lækkert lokale hos Danbolig, Østerfælled Torv 10, 2100 København Ø.

Hvem henvender sushimiddagen sig til?

Til dig, der er vild gourmetsushi.
Til dig, der ønsker at spise autentisk japansk sushi uden, at rejse til Tokyo.
Til dig, der er på udkig efter en gastronomisk sushioplevelse.
Til dig, der gerne vil opleve og spise sushi, som først laves når du sidder ved bordet.

Om middagen

Jeg kommer til at lave en japansk omakase menu, der tager udgangspunkt i de ingredienser, råvarer og teknikker, som jeg har lært af mine japanske senseis bosiddende i Tokyo og Los Angeles. Menuen vil selvfølgelig skifte og følge sæsonen for råvarer.

Menu:

Menuen er en omakase menu der består af 6 retter, menuen vil selvfølgelig skifte fra gang til gang i henhold til sæsonen for råvarer.

Menuen vil indeholde snack, suppe, sashimi, nigiri, ruller og en dessert.

Menuen koster 695 kr. per person.

Drikkelse:

Til maden kan der bestilles en flaske hvidvin 275 kr. Drikkevarer afregnes kontant/mobilePay på stedet mod en kvittering.

Seating:

Middagen foregår ved et stort selskabsbord med plads til 12 personer.
Da jeg ønsker, at give gæsterne en unik oplevelse og, at der skal være god plads mellem hvert selskab, kan der max bestilles 6 pladser per seating.

6 pladser: kl. 18.00-20.30
Pris per deltager 695 kr.

6 pladser: kl. 19.00-21.30
Pris per deltager 695 kr.

Hvor og hvornår?

Søndag den 4. november 2017 kl. 18.00-21.30 hos Danbolig, Østerfælled Torv 10, 2100 København Ø.
Tilmeldingsfrist: Mandag den 30. oktober 2017

Reference

“Tusind tak for en vidunderlig sushi-middag, der på alle måder pirrede og glædede smagsløgene.
Det var rigtig spændende at se dig tilberede og derefter smage de mange interessante variationer af sushi, som du serverede for os.
Middagen var anderledes og så meget mere end man normalt oplever til en god gang sushi – lige fra misosuppen der gemte på en fræk lille hemmelighed, over sashimi overraskelsen, til den lækre kage der lagde sig blødt og indbydende om tungen. – og hele vejen igennem havde man en klar rød tråd i hvad du ønskede os at opleve.
Det var en fuldendt middag fra start til slut og en hyggelig og eksklusiv oplevelse, fra enden til anden. Vi ser frem til hvad du næste gang skal glæde vores ganer med”. Katrine Lønnegaard

”Vi har aldrig fået så god japansk mad alt fra suppen over til sashimi og sushi og kagen var fantastisk. Du er jo en eminent kok og alt smagte fantastisk. At tale med dig mens vi spiste var fantastisk”. Kjartan Vidarsson

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på http://zoeescher.com

Lokation

Danbolig, Østerfælled Torv 10, 2100 København Ø

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .