Eksklusiv kundeaften | NIELSENs Svendborg

Eksklusiv kundeaften | NIELSENs Svendborg

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

29 mar 2023 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Endnu engang slår vi dørene op til en eksklusiv dame kundeaften hos NIELSENs og du er inviteret! 💜
Onsdag d. 29. marts kl. 18:00, kan du igen tage del i en hyggelig og intim aften hos NIELSENs - hvor du kan blive inspireret til forårets og sommerens trends og styling, se modeshows med alle de flotte nyheder, få lækker forplejning og spare en masse penge på knivskarpe tilbud. 🧁🍬🍸

♾️ Du vil desuden kunne gå hjem med en goodiebag med en masse lækkerier ♾️

På aftenen vil der være en masse konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde et hav af præmier fra både eksterne og egne brands.

Skynd dig at sikre en billet til dig og din veninde! 👯‍♀️


Lokation

NIELSENs Svendborg , Møllergade 24, 5700 Svendborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .