Eksklusiv rundvisning på Frilandsmuseet i Maribo, for medlemmer af CulturePoint

07 jul 2019 kl. 14:00 - 15:00

Frilandsmuseet, Meinckes Vej 5, 4930 Maribo

Kom med på en guidet rundvisning på Frilandsmuseet i Maribo 

- eksklusivt for CulturePoint-medlemmer

Vi besøger de gamle stråtækte bindingsværkshuse og træder tilbage til en tid, inden industrialiseringen forandrede verden.

Her vil vi stifte bekendtskab med skolemesteren, smeden, mølleren, bonden, husmanden og kapellanen og besøge de huse, der for 2-300 år siden var deres. Vi går en tur i de små lavloftede rum, snakker erhverv og kaster lys over, hvordan det var at leve på landet i ’gamle dage’ - som mand, kvinde og barn.

Frilandsmuseet i Maribo er grundlagt i 1927 af Axel Holck. Han ønskede at bevare den truede bygningskultur og ikke mindst give de besøgende et glimt af forfædrenes tid. Disse søndage får du som CulturePoint-medlem mulighed for ikke blot at få et glimt, men at komme helt under huden på vores fælles fortid.

Da der er begrænset plads i Frilandsmuseets gamle huse, kan der kun være 25 gæster med på hver af de to eksklusive CulturePoint-rundvisninger. Så reserver din billet allerede nu på booking@museumlollandfalster.dk / 5484 4400 og betal på dagen (husk din CulturePoint voucher). Navn og kontaktoplysninger skal oplyses ved reserveringen.

Rundvisningerne er er arrangeret i samarbejde med CulturePoint.

Ønsker du at deltage i en af de eksklusive rundvisninger, kan du helt gratis blive medlem af CulturePoint her: www.culturepoint.dk.

1) Log ind på CulturePoint: https://culturepoint.dk/arrangement/rundvisning-paa-frilandsmuseet/- hvis du ikke har en bruger, opret først en gratis bruger.
2) Aktiver tilbuddet ved at trykket på det gule kryds i venstre hjørne. Derefter ligger tilbuddet i din profil under "mine aktiverede tilbud"
3) Tilmeld dig arrangementet inden d. 4. juli på booking@museumlollandfalster.dk eller køb billet her.
4) Vis dit aktiverede tilbud ved ankomst til arrangementet sammen med din billet - her vil museet indløse det