Eksklusiv Spirituel Workshop på Scandic CPH Strandpark/MARIANNE LARSEN

eventet sluttede

Eksklusiv Spirituel Workshop på Scandic CPH Strandpark/MARIANNE LARSEN

Billetter fra DKK 1.995,00

Sted

Dato

26 sep 2021 kl. 09:00 - 18:00

Beskrivelse

Undervisning i super lækre lokaler med havudsigt: SCANDIC CPH STRANDPARK 

Amager Strandvej 401
2770 Kastrup

Eksklusiv Spirituel Workshop

Tid:

Kl. 09.00 - 18.00 

NB. Husk Corona Test eller Corona Pas

Forplejning:

Formiddagsbuffet (udvalg af hjemmebagt brød, pålæg, oste, smoothies, juicer og grønne snacks - en god måde at starte dagen på)

Frokost (baseret på sæsonens bedste og friskeste råvarer serveret som en 2 retters menu eller som buffet)

Eftermiddagsbuffet (med et udvalg af sunde og søde fristelser)
Fay Center for Clairvoyance /MARIANNE LARSEN

International Spirituel Medie/Clairvoyant og Healer

Super Spændende Workshop. Vil du med på opdagelse indenfor det spirituelle?

Ingen forkundskaber for at deltage.

Du vil blive undervist i Personlig Clairvoyance, Åndelig Kontakt (afdødekontakt), åbne/lukke teknik til den åndelige verden, Sjælerejser, Intuition, Tankens Kraft m.m.

Glæd dig det bliver for vildt, sjovt og seriøst.

Du kommer til at prøve det hele selv med praktiske øvelser "learning by doing". 

Denne intense Spirituelle Workshop bliver vild, mere end du kan forestille dig. Vil du med?

Kom tæt på Den Åndelige Verden med masser af hjælp fra mig og min medunderviser.

Kærlig hilsen

Marianne LarsenOM MARIANNE: 
International Spirituel Clairvoyant Medie.Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og i øvrigt været i Grønland 7 gange indenfor de sidste 3 år både for at arbejde, men også for at udforske det spirituelle. Hun rejser snart til Grønland for 8 gang.

Marianne Larsen afholder Workshop, Husrensning/Åndelig aktivitet i bygninger, store Klarsynsaftener, Clairvoyance Uddannelse og Personlig Clairvoyance/Åndelig kontakt, Healing og en masse andet. 
Hun har arbejdet intensivt i Spirituelle Cirkler i mange år.

Marianne Larsen har deltaget i TV program: Single Kvinder med Kaare Sand. Faktisk har hun efterfølgende takkede nej tak til TV Programmerne: Den 6 sans og Nærkontakt. Måske hun siger ja en anden god gang. Hun har for nylig været i P3 et par gange i programmerne "Ka`du heller ikke sove" og "Godmorgen". I Grønland har hun haft en brevkasse i den landdækkende avis Sermitsiaq AG og givet clairvoyance live i den landdækkende Radio KNR. Marianne har 2 gange holdt foredrag for foreningen Cancer Ramte Børn. Hun har desuden en forkærlighed for børn som har det dårligt i livet på den ene eller anden måde. Marianne Larsen er uddannet på Gjertrud Bjerlon Clairvoyant Skole, som i øvrigt var Danmarks første og meget anerkendte Clairvoyance Skole. I September 2019 åbnede hun et Spirituelt Center i Tårnby på Amager, Fay Center for Clairvoyance. 

Følg Marianne Larsen på:

@fay_center_for_clairvoyance

www.facebook.com/faycenter

Læs mere: https://www.clairvoyant-medie....


Lokation

SCANDIC CPH STRANDPARK SCANDIC CPH STRANDPARK, Amager Strandvej 401, 2770 Kastrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .