Eksklusiv Venindeaften i Næstved

08 maj 2019 kl. 18:00 - 20:45

Hotel Kirstine, Købmagergade 20, 4700 Næstved

Eksklusiv Venindeaften i Næstved med Svane Apoteket, Sct. Jørgens Apotek, Løve Apoteket, Næstved Stor Center Apotek og Fensmark Apoteksudsalg

Omsorg, ansvar og hverdag 

Eller hvorfor kvinder altid ved, hvor meget mælk der er i køleskabet

Vores (kvinde-)liv er fuld af omsorg for andre: Børn, mænd, kollegaer, forældre, svigerforældre, venner og veninder og alle andre, vi kan skrabe sammen under vore vinger. Og som om det ikke skulle være nok, påtager vi os også ofte hele ansvaret for alt fra alle andres madpakker, lægetider, venskaber, følelser og alle andre ting, vi også lige føler, vi kan hjælpe til med. Men måske er det tid til noget nyt? Måske er det tid til (også) at drage omsorg for os selv, og hvem ved, måske falder hele verden ikke sammen af den grund. Det er det forfatter, direktør, foredragsholder og livstilsekspert kendt fra TV Julia Lahme vil undersøge sammen med os i et humoristisk, inspirerende og en lille smule provokerende foredrag. 

Mød også: Janne Lundin, produktekspert hos Orkla Care, farmakonom og kostvejleder. Janne fortæller om, hvordan du holder dig sund igennem hele kvindelivet. 

Du får

  • Spændende foredrag
  • Mulighed for at tale med eksperter indenfor kvinders sundhed fra HUSK, Pikasol, Vivag, UniKalk og Drogens Vital 
  • Et godt glas vin og en fyldig snack til ganen
  • En fantastisk goodiebag til en værdi af minimum 500 kr. 
  • Mulighed for måling af fedtprocent, blodtryksmåling og body age

Billet

UDSOLGT