Eksklusivt foredrag: Køkkenmagi - Superfoods til hverdag

eventet sluttede

Eksklusivt foredrag: Køkkenmagi - Superfoods til hverdag

Billetter fra DKK 130,00

Sted

Dato

21 nov 2018 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Anne-Sophie Lahme er ud over kogebogsforfatter også trendsspotter indenfor fødevarer og arbejder dagligt med at få øje på de tendenser, som ikke bare er ekstra flødeskum på hverdagen, men som faktisk også kan give os genveje til et sjovere, mere farverigt køkken. Det er nemlig i hverdagen magien skabes, familier samles, og maden skal have mulighed for at spille en rolle. Gennem et væld af opskrifter, masser af viden og ikke mindst smagsprøver giver Anne-Sophie ved dette eksklusive foredrag et glimt ind i et køkken, som både er til glæde og til gavn i en travl hverdag. For superfoods er nemlig lige præcis det: genveje til et sundere, lækrere og mere spændende køkken og en mere glædesfyldt hverdag.

Som deltager ved foredraget får du:

 • Foredrag 
 • Smagsprøver
 • Mulighed for køb af bøger til særpris (betaling med MobilePay)
 • Goodiebag til en værdi af minium 350 kr. 

Prisen for deltagelse er 130 kr. inkl. moms. 
Der er et begrænset antal pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Tid og sted
onsdag den 21. november 2018. 
Dørene åbnes klokken 18.45. Foredraget starter klokken 19.00. 
Vi slutter cirka klokken 20.30. 

Lahme Kommunikation
Jens Kofods Gade 1, st. tv. 
1268 København K

Arrangør

Her kan du købe pladser på kurser, workshops og events hos Lahme Kommunikation.

Lokation

Jens Kofods Gade 1, st tv, 1268 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .