Eksklusivt foredrag om Damen i Midten: Julia Lahme fortæller om mode, kvinder og danmarkshistorie

01 okt 2018 kl. 19:00 - 20:30

Jens Kofods Gade, København, Danmark, Jens Kofods Gade 1, st tv, 1268 København K

Den 1. oktober inviteres du til et eksklusivt og lille særarrangement, hvor mode, kvinder og danmarkshistorie er i højsædet. Det bliver bestemt ikke kedeligt, når Julia Lahme hiver os med på en inspirerende rejse gennem tiden med udgangspunkt i hendes seneste bog, Damen i midten.

Damen i midten viser vej rundt i en verden af kjolestrømme, hatte og handsker, mode couture og mannequinopvisninger. Der fortælles en historie om kvinder som forbrugere, som stemmeberettigede, som kriminelle, som del af arbejdsstyrken, og ikke mindst som modeentusiaster. Bogen trækker linjerne helt op til i dag og undersøger, hvordan moden blev folkelig, og hvordan forbruget blev identitetsskabende.

Alle disse vigtige emner fra en svunden tid vil blive taget op ved Julia Lahmes medrivende foredrag. Så hvis du interesserer dig for mode, kvinderettigheder og forbrugsmønstre, bør du sætte kryds i kalenderen! 

Aftenen byder desuden på bogsalg. Du kan få fingrene i Damen i midten samt et udvalg af andre bøger skrevet af henholdsvis Julia Lahme og Anne-Sophie Lahme. Bøgerne kan købes til særpris ved arrangementet. Der tages kun imod betaling med Mobilepay.   

Prisen for deltagelse er 130 kr. inkl. moms. Der er begrænsende antal pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Alle deltagere får en gavmild goodiebag med hjem til en værdi af minimum 350 kr.  


Tid og sted

1. oktober 2018

Dørene åbnes klokken 18.45. Foredraget starter klokken 19.00.

Vi slutter cirka klokken 20.30.

Lahme Kommunikation

Jens Kofods Gade 1, st. tv.

1268 København K

Billet

Salg lukket