eventet sluttede

Eksklusivt foredrag om Damen i Midten: Julia Lahme fortæller om mode, kvinder og danmarkshistorie

DKK 130,00

Sted

Dato

01 okt 2018 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Den 1. oktober inviteres du til et eksklusivt og lille særarrangement, hvor mode, kvinder og danmarkshistorie er i højsædet. Det bliver bestemt ikke kedeligt, når Julia Lahme hiver os med på en inspirerende rejse gennem tiden med udgangspunkt i hendes seneste bog, Damen i midten.

Damen i midten viser vej rundt i en verden af kjolestrømme, hatte og handsker, mode couture og mannequinopvisninger. Der fortælles en historie om kvinder som forbrugere, som stemmeberettigede, som kriminelle, som del af arbejdsstyrken, og ikke mindst som modeentusiaster. Bogen trækker linjerne helt op til i dag og undersøger, hvordan moden blev folkelig, og hvordan forbruget blev identitetsskabende.

Alle disse vigtige emner fra en svunden tid vil blive taget op ved Julia Lahmes medrivende foredrag. Så hvis du interesserer dig for mode, kvinderettigheder og forbrugsmønstre, bør du sætte kryds i kalenderen! 

Aftenen byder desuden på bogsalg. Du kan få fingrene i Damen i midten samt et udvalg af andre bøger skrevet af henholdsvis Julia Lahme og Anne-Sophie Lahme. Bøgerne kan købes til særpris ved arrangementet. Der tages kun imod betaling med Mobilepay.   

Prisen for deltagelse er 130 kr. inkl. moms. Der er begrænsende antal pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Alle deltagere får en gavmild goodiebag med hjem til en værdi af minimum 350 kr.  


Tid og sted

1. oktober 2018

Dørene åbnes klokken 18.45. Foredraget starter klokken 19.00.

Vi slutter cirka klokken 20.30.

Lahme Kommunikation

Jens Kofods Gade 1, st. tv.

1268 København K

Arrangør

Her kan du købe pladser på kurser, workshops og events hos Lahme Kommunikation.

Lokation

Jens Kofods Gade, København, Danmark Jens Kofods Gade, København, Danmark, Jens Kofods Gade 1, st tv, 1268 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .