Eksperimentelt klarsyn, hvert billede fortæller en historie

Dalvej 1, Mødelokale 5, 8450 Hammel
02 apr 2020 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Velkommen til en aften fuld af liv og healing! En aften hvor Clairvoyant, Spirituel Medium og Healer Berit Højgaard afholder Eksperimentelt klarsyn - hvert billede fortæller en historie.

Som deltager er du velkommen til at medbringe et billede af en du har kær fra den anden side, en kopi af billedet er ganske fint. Berit vil denne aften arbejde ud fra så mange billeder som muligt og begynde at fortælle omkring den afdøde for herefter at invitere den afdøde frem for at kommunikere (afdødekontakt).

Berit vil fortælle om, og demonstrere forskellen på clairvoyance og medieskab (afdødekontakten). Budskaberne bliver videregivet med nøjagtighed, indføling, empatisk og respekt for den enkelte.

Den åndelige verden viderebringer kærlighed, humor og indsigt. Det er altid livsbekræftende at modtage en personlig besked. Du får altid det budskab som du må have brug for – dog er det op til dig om du vil tage imod det. Alle må ikke forvente at få en hilsen, dog er det berigende at sanse den åndelige verden og opleve hvor tætte de er på os.

Kom og oplev samspillet mellem de to verdener i en hjertevarm atmosfære – med åbent sind og positiv energi.

Hvem er Berit Højgaard
Berit har siden barns ben kunnet se-, høre- og mærke afdøde og kunnet kommunikere med dem. Dette gør sig også gældende for dyr, nulevende som afdøde. I over 13 år har hun professionelt arbejdet spirituel og som alternativ kropsterapeut indenfor menneske- og dyreverdenen. Hun har klinik i v/Ejstrupholm, Aarhus C, Haderslev og Esbjerg. Du er velkommen til at kigge ind på hendes hjemmeside: www.berithoejgaard.dk

Der bliver undervejs afholdt en kort pause og aftenen slutter med spørgsmål. Huset har en skøn cafe hvor du har mulighed for at købe drikkevarer. 

Du kan sikre dig plads ved at købe billetten via Billetto. Pris 150,- + gebyr ved køb online eller 200,- i døren. Denne aften er der plads til 40 personer, så sikre din plads ved at købe billetten online.

Arrangementet afholdes i mødelokale 5, 1. sal for enden af gangen. Vel mødt til en spændende aften.

Profile picture
Berit Højgaard

Spirituel Medium ▪ Clairvoyant ▪ Dyretelepatør ▪ Spirituel & Trance Healer ▪ Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut

Trivsel og velvære til krop & sjæl, mennesker som dyr.

Kærligst,
Berit Højgaard
www.berithoejgaard.dk

Event aflyst

Eksperimentelt klarsyn, hvert billede fortæller en historie

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke