Ekspressen på Rævens Bar

Pilestræde 50, 1112 København
26 jun 2021 kl. 15:00 - 17:00
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Ekspressen på Rævens Bar

Når Ekspressen går på scenen sker der noget. Fra første akkord spredes en musikalsk virus af eufori og ekstase - og ingen er immune. De fire bandmedlemmer og forsangere; Pharfar, Klumben, Pewer  og Chapper  skaber en usnobbet følelse af fælleskab og frihed - der efterlader publikum med en følelse af lykke og ligeværd.  

På kort tid har Ekspressen stået på nogle af landets største scener og underholdt hundredetusindvis af mennesker på TV, festivaller og spillesteder over hele landet. Bandet har vundet flere priser og toppet hitlister. I sommeren 2020, blev bandets nummer ”Solhverv” (i Lord Siva’s version)  årets helt store sommerhit med over 15.000.000 afspilninger.

De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits , prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed rock og pop, som er omdrejningspunktet i bandets repertoire. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed

Ekspressen er et band der skabt af gode relationer og det er et band der skaber gode relationer. Gode relationer til hinanden, gode relationer til og blandt publikum og en god relation til hele Danmark.

Ekspressen er tidligere kendt som Humørekspressen.

eventet sluttede

Ekspressen på Rævens Bar

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke