Ekstra koncert - Gasoline - hyldest til Gasolins 50års jubilæum

eventet sluttede

Ekstra koncert - Gasoline - hyldest til Gasolins 50års jubilæum

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

10 nov 2019 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

I 2019 er det 50 år siden, at Danmarks mest legendariske og ikoniske rockband blev dannet på Christianshavn.

Det fejrer GASOLINE med et repertoirebestående af Gasolins hits og sange fra Kim Larsens første soloalbum “Værsgo”.

Gasolins udødelige sange og musik lever i den grad videre hos de fem kvinder i Gasoline. Med høj oktan og rockhjelmen spændt sætter de strøm til sangene og gi’r dem ny vitalitet og energi.

"Det er som om de poetiske sange nærmest bliver mere poetiske og de rockede faktisk mere rockede i Gasolines fortolkninger. Der er hug i hver eneste guitarbredside, og blod på stemmebåndene, når Gasoline fyrer den af.’"
Ivan Pedersen, sanger og leder af scenen Club Klondyke

Se videoer med GASOLINE her:
https://www.youtube.com/watch?v=pmNYHpqGfc8

Live:
https://www.youtube.com/watch?v=jgxHdIk2Xyw&t=3s

Baggrund:
For tretten år siden fandt de fem erfarne musikere sammen omkring en enkel idé:

At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester: Gasolin´. Et orkester hvis sange havde fulgt dem gennem barndom, ungdom og voksenlivet. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin´ og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopiband, de har ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.

GASOLINE:
Line Münster-Swendsen: vokal
Birgitte Bjørn: guitar og kor
Lisbeth Rysgaard: guitar og kor Annette Bork: bas og kor
Ditte Brodde: trommer

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .