EKSTRA: Rockgiganter og Mikrobryg - Queen

EKSTRA: Rockgiganter og Mikrobryg - Queen

Billetter fra DKK 130,00

Sted

Dato

31 aug 2022 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Til Rockgiganter og Mikrobryg fortæller landets skarpeste musikformidlere om musikkens allerstørste navne. Volumeknappen bliver vredet godt rundt, når historierne udfolder sig i ord, billeder og musik på museets eventscene. Med til oplevelsen hører hver gang et godt glas øl, fra det ultralokale Musicon Mikrobryggeri, som brygger med håndkraft og høje mål for kvaliteten.

Denne aften vil udødelige hits som ”Bohemian Rhapsody”, ”The Show Must Go On” og “Don’t Stop Me Now” brage ud af højtalerne på RAGNAROCKs eventscene, når det skal handle om et af de helt store bands I populærmusikkens historie.

Den britiske gruppe Queen, med Freddie Mercury i front, brød gennem den musikalske lydmur i 1973 med deres selvbetitlede album, og fik i løbet af få år skabt en stålfast international succes.

I et underholdende foredrag fuld af anekdoter, fakta, historier, billeder, videoklip og ikke mindst lyd fortæller aftenens musikformidler, Morten Nielsen, hele historien om bandet, som fortsat er blandt de mest populære livebands – og det på trods af, at det er over 30 år siden, at forsanger Freddie Mercury døde.

Det var i de helt tidlige teenageår, at Morten Nielsen faldt over Queens musik – dog et ganske behageligt fald ifølge ham selv, da det dannede grobund for en sund besættelse, som nu har varet i over 25 år. Vær med, når Morten fortæller den fascinerende historie om det legendariske band – fra starten i de tidlige 70’ere, over de store stadionkoncerter i 80’erne og helt frem til i dag.

Aftenens musikformidler og selvudnævnt Queennørd Morten Nielsen har været musikelsker hele livet. Mens de andre jævnaldrene i børnehaven sang med på Mester Jakob og Bim Bam Busse, var Mortens første favoritsang F.R. Davids "Words" - og allerede som 7-årig begyndte han at samle på plader.
Passionen har ført til både job som DJ på diskoteker, og på radiostationer. Trangen til at fortælle om musikkens herligheder har så også ført til foredrag om så forskellige artister som Shu-Bi-Dua, Queen, Malk De Koijn og om Britpoppen.

Tid, pris, sted

31 august kl. 18.30

130 kr. (+ billetgebyrer) Billetter købes på billetto.dk

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde.

Dørene åbner kl. 18.15

Med i billetprisen hører én øl, sodavand eller vand pr. billet. I pausen vil der være mulighed for at købe vand i museumsbutikken.

Fotokredit: Carl Lender, Wikimedia, CC BY-SA 3.0

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .