spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Ekstraordinært Landsmøde 1. feb. 2020

Afholdt event

Ekstraordinært Landsmøde 1. feb. 2020

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

01 feb 2020 kl. 16:00 - 23:59

Beskrivelse

VIGTIGT OM EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE:

Der er kommet et par afbud og der er et par billetter tilbage - hvis du har lyst til at komme. 

Alle på ventelisten er kommet med, eller har fået muligheden for at deltage.


I DAG ER DER VALG AF POLITISK LEDER!

Uffe Elbæk giver den grønne fane videre og det er lige op over! En intensiv periode med et hav af spændende samtaler og debatter munder lige straks ud i valg af ny politisk leder for Alternativet. Det har været en demokratisk fest og i dag fortsætter den frem til midnat.

Bemærk at Landsmødet på grund af den store interesse nu afholdes i:

Amager Bio

Øresundsvej 6

2300, København, S

Dørene åbner for tjek-in fra kl. 15.00. Det officielle program begynder kl. 16.00. 

Kom gerne så tidligt som muligt, da vi skal have 600 mennesker registreret. 


PRAKTISK INFORMATION

Alle informationer findes på AlleOs, men I får de vigtigste her: 

  • Billetter - Du behøver ikke at medbringe din billet. I er alle på en liste i døren. 600 medlemmer har fået plads.

  • Afbud - husk at skriv til medlem@alternativet.dk, hvis du ikke kan komme alligevel, så er der helt sikkert andre på ventelisten, der bliver glade.

  • Digital afstemning er for alle, der ikke har mulighed for at deltage fysisk i Amager Bio. Du kan følge med på livestream, der sender under hele forløbet - der er link til livestream her

  • Grøn Fest afholdes i Amager Bio fra kl 20-00 - 24.00. Der fortjener vi alle at danse!

  • Hjælpende hænder - har du svært ved at sidde stille? Hop med på stemmetællerholdet. Skriv til maiken.meedom@alternativet.dk, hvis du vil hjælpe til.

  • Ny lokation - din billet til Hotel Cecil gælder selvfølgelig også til Amager Bio

  • Å-Bussen er nu fyldt op til randen med 80 skønne medlemmer, se afgangstider her

  • Medbring gerne dit eget kaffekrus. Vi giver de første 500 kopper kaffe og te, så for at skåne miljøet og undgå ressourcespild, ville vi elske, hvis du tager dit eget krus med.

  • Amager Bio sælger drikkevarer til dig, der har brug for mere end bare kaffe.

  • Få styr på sulten. Foodies på Amager leverer lækre frisklavede sandwiches til jer. Der er glutenfri versioner til dem, der har efterspurgt det.

  • Du skal selv medbringe dit kandidathæfte til det ekstraordinære Landsmøde. Find Samtalemanifest og kandidathæfte her.

  • Find vej. Du kan finde et kort her til Amager Bio, Øresundsvej 6, 2300 København S. Bus 250S stopper tæt på, og der er 750 meter til Amagerbro metrostation. Der er også parkeringspladser tæt på, men måske ikke nok til alle, så kom i god tid. Og hvis du kommer i bil, så tænk i samkørsel - det er godt både for klima, økonomi og trængsel. 



TAK TIL JER ALLE

Tusind tak til kandidaterne, Mira, Theresa, 2 x Rasmus, Josephine, og Sascha. Tak for jeres mod og jeres vilje og evne til at medvirke til de mange gode samtaler om politik, lederskab, fællesskab og demokratisk fornyelse.

Og tak til alle jer medlemmer der har deltaget i de lokale møder, roadshows, på Dialog og i alle de sammenhænge hvor samtalerne har foldet sig ud. Uden jer var der ingen demokratisk fest! 

Og tak fordi vores fælles værdier og debatdogmer har været med hele vejen

Vi håber, at valgprocessen, også de sidste dage op til valget vil befordre den fælles samtale om politik og lederskab og hvordan Alternativet som politisk fællesskab bedst skaber de samfundsmæssige forandringer, vi ønsker. 

Praktiske spørgsmål rettes til medlem@alternativet.dk og mere specifikke spørgsmål til valgprocessen til PLvalg@alternativet.dk.

Grønne hilsner 

Hovedbestyrelsen





Lokation

Amager Bio Amager Bio, Øresundsvej 6, 2300 København S

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .