spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Elastik: Dagens hvidhed (Albumudgivelse)

Afholdt event

Elastik: Dagens hvidhed (Albumudgivelse)

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

11 aug 2021 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Albumudgivelse: Elastik: Dagens hvidhed 
Elastik er gamle keyboards, trommemaskiner, effekttung guitar og tekster på dansk. Bag navnet står Rasmus Brix, der i al ensomhed har skrevet, indspillet og tegnet materialet til debutudgivelsen Dagens hvidhed, der udkommer som kassettebånd på Forlaget Kornmod.   
Musikken på Dagens hvidhed er upoleret og legende, og stemningen er intens og drømmende. Teksterne er ind- og udtryk, uro, eufori, fortabelse, tvivl.
Lyt her:
https://soundcloud.com/elastikmusik/hallerne-master?in=elastikmusik/sets/dagens-hvidhed-1/s-vyai9LcYL6P

Christianshavns beboerhus vil være vært for en koncert i anledning af udgivelsen, hvor albummet kan opleves live og erhverves på kassettebånd.
Forlaget Kornmod vil på aftenen være repræsenteret af et dj-team, der spiller håbefuld og let ængstelig sensommermusik fra obskure kassettebånd og vinyler.   

Lokation

Christianshavns Beboerhus Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .