spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Electric Elephants

Afholdt event

Electric Elephants

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

13 sep 2018 kl. 19:00 - 14 sep 2018 kl. 03:00

Beskrivelse

Københavner-kvartetten Electric Elephants har gennem de seneste par år fået en studie- og liveerfaring, der gør, at bandets spacede, psykedeliske univers, i den hårde ende af rockskalaen, står knivskarpt, hvor selvtilliden stråler ud fra både scene og højttalere.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00
➤ Forsalg: 60 kr.
➤ Entré: 80 kr.
➤ Kærlighed: 100P

Electric Elephants:
Med rødder i nyere stoner-rock som Turn Me On Deadman og Kyuss, og med intuitiv forståelse af magien i klassiske bands som Black Sabbath, Pink Floyd, T. Rex og Frank Zappa har Electric Elephants skruet deres helt eget udtryk sammen, hvor den kreative opfindsomhed er grænseløs i ord, lyd og billeder.

Grungen er ikke glemt, og genoplives i den grad i en helt ny og spændende indpakning hvor de her drenge i den grad formår at komme ud over scenekanten, visuelt og energimæssigt forstærket ved at sanger Mads Riiskjær Jarnouw, samtidigt smadrer løs på trommesættet.

På Ep'erne ...Thank You Brother Star og senest In The Great Dark Between The Stars viser de enorm kreativ spændevidde, og en kollektiv spilleforståelse, som i dag er tæt på perfektioneret ved koncerterne.

David Fricke fra Rolling Stone Magazine, Dizzy Mizz Lizzy (som Electric Elephants har supportet) Baby in Vain og utallige musikere elsker dem, og fan-klubben vokser for hver koncert. Electric Elephants triumferede stort på SPOT 2016 og var selvskrevne gæster igen i 2017. Electric Elephants – Mads, Mikkel og Mathias - tager nu for første gang ud på Danmarks turné i eget navn, hvor Paw Skovbye nu er blevet en fast del af bandet på guitar og synth. Det er elektrisk, det er elefantastisk, det er nerven af beskidt og innovativ rock'n'roll.

I den sidste halvdel af 2017 har bandet skrevet kontrakt for G/S/A med det anerkendte tyske selskab Motor, hvor bl.a. også Kellermensch huserer, og planen er at Tyskland skal erobres iløbet af 2018.

Arrangør

Lokation

HeadQuarters HeadQuarters, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .