Spring til hovedindhold

Electric Sun Fest

Electric Sun Fest

Fra DKK 240,00

Sted

Dato

09 aug 2024 kl. 12:00 - 11 aug 2024 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Graven Tattoo præsenterer Electric Sun Fest, som for første gang løber af stablen i ikoniske og historiske Pumpehuset og Byhaven. Electric Sun Fest er en to-dags tattoo convention og festival med tatoveringer, boder, musik og mad i hjertet af København. Der vil være livemusik bazar med pladesalg, obskuriteter og unikummer. I Sort Sal vil der være tattoo convention om dagen og om aftenen forvandles kransalen til koncerter fra den danske scenes ypperste rockbands.

Fredag: 240 kr.Lørdag: 240 kr.Earlybird partout: 420 kr. 

Der er fri entré i Byhaven begge dage. Billetter er gældende for tattoo convention og koncerter i Pumpehuset.

Fredag:

De Underjordiske
De Høje Hæle
Lucid Grave
Imperial Shark
Elektrisk Hegn

Lørdag:

Uffe Lorenzen
Becca
Beurre Noire
Vinyltrolden + Gaia: børnepladen III : plade release.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori