Elektrokor Dark Unplugged

10 okt 2018 kl. 19:30 - 21:30

Grøndalskirken, Hulgårdsvej 2, 2400 København NV.


Elektrokor Dark Unplugged er en akustisk udgave koncerten 'Elektrokor', fremført i en mørklagt kirke. Lukaskorets opfører sammen med solister og musikere helt "nøgne" versioner af særligt Depeche Modes sange, men ligeledes Yazoo, Erasure m.fl.

Den første Elektrokor Unplugged koncert fik meget fine anmeldelser af de mange Depeche Mode-fans, der kom, og de delte mange videoer fra koncerten rundt om i verden. Konceptet er helt anderledes end i Elektrokor hvor der er backtracks, video og lys. I Elektrokor Dark Unplugged står korudgaverne selvstændigt med klaver, guitar og enkel percussion, sunget i mørke kun oplyst af korsangernes korlamper. Vi håber på at kunne skabe en stemningsfuld koncert i Grøndalskirkens klangfulde rum og få det bedste frem i bl.a. Depeche Modes inderlige og vemodige sange.

Og måske kan man betragte koncerten som en optakt til Elektrokor 2 koncerten nogle uger senere.Musikken er den samme: Depeche Mode, Yazoo, Erasure m.fl.


Lukaskoret er et ambitiøst amatørkor på Frederiksberg under ledelse af Stefan Teilmann Laub Nielsen.

Praktisk information:

En siddeplads koster 50,-- Unummererede pladser. Dørene åbnes kl. 19.00.

Der vil være en pause imellem de to sæt. I pausen vil der være mulighed for at købe drikkevarer til rimelige priser (kontant eller via Mobilepay).
Siddeplads

Salg lukket