Spring til hovedindhold

Elevstævne Horne Efterskole 2024

Elevstævne Horne Efterskole 2024

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

21 sep 2024 kl. 17:30 - 22 sep 2024 kl. 10:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Så er det tid til Elevstævne på Horne Efterskole igen! Elevstævnet skydes af lørdag den 21. september 2024 og byder som altid på middag, fest og musik samt socialt samvær med alle dine gamle efterskolekammerater.

Program

14.00-16.00 Eftermiddagskaffe - kun for jubilarer

15.30 Generalforsamling i lokale 10

17.30 Buffet, fest og musik - for alle

02.00 Festen slutter

10.00 Morgenmad og oprydning

PRIS

Prisen for festen kl. 17.30 er 175,- + gebyr, og dækker buffet, fest, musik og morgenmad. Eftermiddagskaffen for jubilarer er gratis og kræver ingen tilmelding.

VIGTIGT

Elevstævnet er kun for tidligere elever, der har afsluttet et år på Horne Efterskole/Ungdomsskole. Netop dimitterede elever 2023/24 kan desværre ikke deltage.

OVERNATNING

Der er mulighed for at overnatte på skolens sportsplads, hvis man medbringer eget telt.

JUBILARÅRGANGE

Årets jubilarårgange dimitterede i et årstal sluttende på 4 eller 9: 18/19, 13/14, 08/09, 03/04, 98/99, 93/94, 88/89, 83/84 etc.

Bemærk at jubilarer i hele maj og juni har fortrinsret ved billetkøb. 1. juli frigives billetterne for alle!

// Elevforeningen


Lokation

Horne Efterskole, Højskolevej 5, 9850 Hirtshals

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori