ElitePole's pole barbecue!

01 sep 2018 kl. 12:30 - 17:00

Elitepole, Rentemestervej 64, 2400 København

Vi har stablet den fedeste pole barbecue på benene for dig lørdag d. 1 september hos ElitePole! Vi smider pølser og brød på den store grill i gården, og har sørget for fed underholdning, udendørs poles, sjove konkurrencer med præmier og hygge i vores gård. Alle er velkomne - uanset om du er medlem hos ElitePole eller ej :)

DAGENS PROGRAM:
- Kl. 12.30 Kom og få en kold sodavand og tag hul på hyggen!
- Kl. 13.00 mulighed for at få taget flotte billeder af dine pole tricks udenfor!
- Kl. 14.30 udendørs twerk koreo med Essie!
- Kl. 15.30 Konkurrence: dysten om de pinke poles!
- Kl. 16.00 Udendørs shows
- Kl. 17:00 Vinderen findes for vores billede konkurrence, som vi har kørende hele dagen.

VIGTIG INFO:
- I tilfælde af regn aflyses arrangementet ved at det slås i eventet på Facebook! Hold derfor øje der, hvis det skulle tegne til dårligt vejr. Men vi satser selvfølgelig på, at det lækre sommervejr holder! :)

- Medbring udendørs sko og træningstøj! Evt. også poletøj! Hvis du ikke har lyst til at deltage aktivt i dagen, men bare gerne vil sidde og slappe af, er du selvfølgelig også velkommen til det :)

- 1 sodavand + 1 pølse m. brød pr. person er inkl. prisen for arrangementet. Derudover vil være mulighed for at købe kolde drikkevarer og grill pølser til billige priser, så medbring evt. lidt mønter/mobilepay. Du er også velkommen til at medbringe egne drikkevarer/mad. (køleskab/grill vil ikke være til rådighed for medbragte drikkevarer/mad)

- Der vil være lukket for parkering i ElitePole's gård denne dag, men der er gratis parkering på vejen. 

Vi glæder os til at se dig til en super hyggelig dag!

M.v.h. 
ElitePole

Billet

Salg lukket