ELLE Salon | En eksklusiv dag med modens insidere

11 maj 2019 kl. 13:00 - 15:30

Aller bygningen, Havneholmen 33, 1561 København

ELLE Salon 2019

Kom med bag om årets største danske modebegivenhed, ELLE Style Awards, når chefredaktrice Cecilie Ingdal åbner dørene til en fashionabel salon, hvor vi har samlet alt det bedste fra ELLE Style Awards og skræddersyet indholdet specielt til vores læsere.

Vil du gå op ad den røde løber, og have fotografens linse rettet mod dig? Og drømmer du om at sætte dig til bords under den eksklusive ELLE Style Awards middag? Det kan du i år... I 2019 har vi nemlig skræddersyet et ELLE Style Awards koncept, ELLE Salon, hvor du er stjernen!

Vi byder indenfor i de smukt iscenesatte ELLE Style Awards-omgivelser, og byder på delikat champagne-frokost, der serveres mens nøglepersoner og vindere fra ELLE Style Awards-uddelingen, der løber af stablen aftenen forinden, deltager i inspirerende paneldebatter om mode. Glæd dig til at møde dronningen af dansk mode, designeren Malene Birger og modemanden Uffe Buchard, der blandt andet er de veloplagte gæster i løbet af dagen, der desuden byder på overraskelser, oplevelser og attraktiv shopping fra ELLE Style Awards' samarbejdspartnere.

Der vil være masser af snak om mode og insiders knowledge om årets ELLE Style Awards, mens du nyder en lækker frokost  og fristende bobler fra Moët & Chandon.

Vi glæder os til at se dig til en eftermiddag i ELLE's & modens tegn.

Billet

DKK 299,00 + DKK 30,00 gebyr