Elly Griffiths - Pigen under jorden

16 jan 2018 kl. 17:00 - 18:00

Saxo, Strandboulevarden 89, 2. TV, 2100 København Ø


Den engelske krimiforfatter Elly Griffiths har taget de engelske læsere med storm med min sin krimiserie om Ruth Galloway, der er Arkæolog, knogleekspert, antiheltinde og katteelsker. The Times beskrev Ruth Galloway som ”Hovedpersonen er akavet på en sært dragende og charmerende måde… og Griffiths har gjort noget næsten mirakuløst: hun har pustet nyt liv i arkæologi-thrillerne.”

Den 19. januar 2018 kommer Pigen under jorden på dansk, der er først bog i serien på foreløbig ni bøger. I den forbindelse besøger Elly Griffiths Danmark. Og vi er meget stolte af helt eksklusivt at kunne invitere til en forfattereftermiddag med Elly Griffiths.

Pigen under jorden første bind i en ærkebritisk krimiserie om en kvindelig arkæolog og knogleekspert. Hun er en midaldrende enspænder, der bor med sine katte ved en saltmarsk i Norfolk. Da politiet finder menneskeknogler i marsken, bliver hun involveret i en sag om forsvundne pigebørn og mystiske breve fra en anonym afsender. Se bogen her.


Hvad skal der ske?

Vil du opleve Elly Griffith, der skulle være en fantastisk personlighed, som man ikke må gå glip af at møde? Tirsdag d. 16. januar hos Saxo vil Elly Griffith fortælle om sin krimiserie, læse op fra bogen og svare på alle de spørgsmål, I har. Og så vil hun selvfølgelig signere bøger og være klar på en ligge hyggelig og uformel snak.
På aftenen vil vi serverer lidt lækkert at drikke og snacks.


Læs mere om bogen her:

https://www.saxo.com/dk/pigen-under-jorden_elly-griffiths_haeftet_9788712055495


Er du medlem af Saxo Plus eller Premium har du modtaget en rabatkode på e-mail, der giver 50% på billetter til arrangementet.

Billet

Salg lukket


Venteliste

Salg lukket