Elskovsskolens Lab #2 - Pleasure træning for elskere

17 apr 2018 kl. 17:30 - 21:00

​Lene Hansson Wellness Center, Holbergsgade 24, 1057 København, 1055 Kbh K


Elskovsskolens Lab #2 giver dig indsigt i, hvordan du kan massere en mand til ekstase over flere timer - både i erigeret og afslappet tilstand. Er du mand, vil du lære pleasure points at kende, du ikke anede, at du havde. Du vil også lære at værdsætte dit køn i afslappet tilstand på en hel ny måde.

NB! Lab #2 handler om at give manden nydelse. Der er også en Lab #1, der handler om at give kvinden nydelse.

Elskovsskolens Lab #2 er en workshop for 'advanced level' elskere, der er fortrolige med erotik i forvejen og gerne vil udvide deres repertoire for at tage sig selv og sin partner endnu dybere og til nye niveauer i nydelse.

Er du den, der gerne vil give din mandlige partner deluxe sanseoplevelser , vil du få både lette kommunikationsformer og hands-on teknikker, som sender ham i pleasure heaven.

Det er for dig, der vil blive endnu klogere på at give nydelse og for dig, der vil blive endnu klogere på dig selv.

Elskovsskolen er født ud af min egen nysgerrighed og ønske om aldrig at stoppe med at udvikle mig og lære nyt - heller ikke på den erotiske rejse .

Det er vigtigt, fordi jeg tror på, at verden bliver et bedre sted, når vi skaber elskovskunstnere frem for "knalderobotter".

Den professionelle tantrabehandler Mayanoa Rosaldi til at dele sin ekspertise med os og vise os, hvordan man kan holde en mand i sanseparadis i timevis uden nødvendigvis at jagte hans ejakulation.

Der er ikke fokus på "tantra" men på "pleasure".

Denne aften vil du få en kort introduktion til Erogi af Lucy Vittrup og derefter vil vores instruktør vise en fuldbyrdet penismassage, med metoder, som kun de færreste mennesker kender til , og som vil bringe manden steder hen, han nok aldrig har været..

Som en madinteresseret går til mere og mere avancerede madlavningskurser eller en danseinteresseret går på mere avanceret træning tilbyder denne aften dig, der interesserer dig for sex et udviklingsrum rum, hvor du kan 'gå til sex'.

Vores instruktør vil gennemføre sin undervisning på en mand, der er aftenens model. Modellen vil være delvist eller helt afklædt.

Der er IKKE nøgenhed blandt deltagerne til Elskovsskolens Labs. Der er lagt op til en regulær undervisningssituation, og deltagere vil kunne stille spørgsmål undervejs. Der vil være plads til reflektion og dialog efterfølgende.

Alle køn, seksuelle orienteringer, kropsstørrelser, og hudfarver er velkomne.

Du tilmelder dig ved at købe billet her eller indbetale kr 399,- på Mobile Pay 26707413

Om arrangøren Lucy Vittrup

Elskovsskolen er stiftet af cand. mag., psykoterapeut, coach, sex positiv forfatter, seksualitetsekspert på landets største digitale medieplatform, samt underviser, Lucy Vittrup. Hun er forfatter til bogen ErogiSådan gør du din seksualitet til din personlige styrke (Muusmann, 2014), samt kapitelforfatter til ”Seksuel energi som ressource i coaching rummet i Coaching nyt perspektiv (Görtz, Kim et Gaihede, Tine, Hans Reitzels Forlag 2014) og har skrevet e-bøgerne Teenagere & Seksualitet i en teknologisk verden.

Lucy har coachet tv-stjerner, værter, internationale virksomhedsledere, scenekunstnere og privatpersoner i over 15 år. I dag underviser hun også unge fra hele landet i seksualitet og #metoo tematiker. Med sin specialisering i sextech og nye tendenser inden for seksualitet, bidrager hun ofte som debattør i danske medier og er desuden seksualitetsekspert for Ekstra Bladet, hvor hun giver kontroversielle perspektiver på seksualitet og tester alt fra VR Porno til Vaginal Mapping. Hun er grundlægger af Erogy Life Academy, der hjælper institutioner og deres ansatte med at aktivere seksualitet og sanselighed som ressource både professionelt og privat. Det gør hun gennem foredrag, workshops og professionelle samtaler. Hun startede ”cuddling bevægelsen” i Danmark, da hun i 2016 satte betydningen af fysisk berøring på dagsordenen og bl.a. uddannede de første hold professionelle cuddlere i Danmark. Hendes seneste skud på stammen er stiftelsen af Academia Vital, som bl.a. laver onlinekurser for kvinder i Latinamerika. Lucy er skaberen af begrebet Erogi, som hun har dedikeret sit liv til at udbrede budskabet om.

General Admission

Salg lukket