Elvis - That's The Way It Is - Mike Colin Andersen & CC Rider Big Band

27 mar 2020 kl. 21:00 - 23:30

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

Elvis - That's The Way It Is

Mike Colin Andersen & C.C. Rider Big Band

Kapelmester: Peder Kragerup

Efter et totalt udsolgt Christmas Show vender de tilbage med alle de uforglemmelige Elvis hits, Burning Love, Suspicious Minds, American Trilogy, Allways On My Mind, m.fl. - denne gang også̊ med nogle af de største filmhits som bl.a. Return To Sender, Jailhouse Rock, Devil In Disguise, Blue Hawaii, Teddy Bear, Cant Help Falling In Love, Love Me Tender, Jail House Rock og Viva Las Vegas!

Med 20 mand på scenen er der garanteret storladen lyd med masser af energi, der nok skal få publikum op af stolene. Mike's stærke stemme bærer de store Elvis-ballader med stor intensitet og indlevelse, så de fleste får gåsehud.

Mike Colin Andersen er nu 5 gange prisvinder og har for nylig også fået overrakt prisen som Caribiens bedste Elvis imitator 2019 og prisen ”The Voice Of Elvis”. Han har turneret med Elvis Presleys bedste ven og korsanger Mr. Sherril Nielsen i udlandet og sunget med ”The Stamps”, som var Elvis faste gospelkor, turneen blev en kæmpe succes. Nu får du muligheden for at opleve et stykke musikhistorie Live!

Med CC Rider Big Band og Mike Colin Andersen i front får du et topunderholdende, musikalsk og dynamisk show. Vi glæder os til en stor aften i selskab med det fantastiske C.C. Rider Big Band og en af de bedste Elvis imitator nogensinde
i Danmark, Mike Colin Andersen. The King Will Rock You!

Get ready to party...
Vi ses!


Line up
Trompeter: Benny Rosenfeldt, Jørgen Jangmark, Per Vissing, Erik Rasmussen

Tromboner: Tyge Museaus, Sara Stengård, Lene Neergård Erichsen, Henrik Larsen

Saxofoner: Niels Harrit, Per Milbo, Marie Egholm, Dorte Svare, Sverre Christensen

Rytmegruppe: Peder Kragerup, Christian Kronborg, Elo Luffe Lindhardt, Christian Winding

Kor: Isabella Kragerup, Agnethe Nordin

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

Dagens gryde:  En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt. Retten er ikke voldsomt stærk.

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem senest en time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 11:00 på dagen for koncerten.