Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

EM-kvalifikation i Slagelse

eventet sluttede

EM-kvalifikation i Slagelse

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

22 maj 2014 kl. 17:00 - 24 maj 2014 kl. 22:00

Beskrivelse

Kom gratis til EM-kval og støt volleylandsholdet

Det danske herrelandshold i volleyball skal forsøge at føje næste kapitel til EM-eventyret, når de spiller kvalifikation til EM 2015 den 22.-24. maj 2014 i Antvorskovhallen i Slagelse.

Sidste år leverede volleyherrerne et brag af en sensation, da de spillede sig i 1/8-finalen ved EM på hjemmebane.

Nu skal landsholdet forsøge at kvalificere sig til EM i Italien og Bulgarien i 2015. Med den nye landstrænerduo Mikael Trolle og Sven Brix på sidelinjen, skal de hjemvendte udlandsproffer Mads Ditlevsen, Axel Jacobsen og Kristian Knudsen sammen med profilerne fra Volleyligaen forsøge at skabe endnu en EM-sensation.

Volleyherrerne har brug for al den opbakning fra tribunerne, som de overhovedet kan få. Kom og vær med til at omdanne Antvorskovhallen i Slagelse til hele Volleyball Danmarks hjemmebane. Det skal være en volleyfest!

Der er gratis entré, da volleyballforbundets sponsorer betaler billetten. Du skal bare reservere, hvor mange billetter du vil have. Men ved udeblivelse faktureres billetprisen.

Der er deadline for reservation af billetter en uge inden første kamp, dvs. den 15. maj. Hvis billetter ikke reserveres før, kan de købes i døren til alm. pris.

Kampe:

Torsdag den 22. maj 2014, klokken 17:00: Tyrkiet - Hviderusland
Torsdag den 22. maj 2014, klokken 19:30: Danmark - Sverige

Fredag den 23. maj 2014, klokken 17:00: Hviderusland - Sverige
Fredag den 23. maj 2014, klokken 19:30: Tyrkiet - Danmark

Lørdag den 24. maj 2014, klokken 15:00: Sverige - Tyrkiet
Lørdag den 24. maj 2014, klokken 17:30: Hviderusland - Danmark

Danmark er kommet i pulje med Hviderusland, Tyrkiet og Sverige.

Første puljespil afvikles i Slagelse d. 22.-24. maj, mens andet puljespil er i Hviderusland weekenden efter.

Desuden skal volleyherrerne igen deltage i European League. Her er Danmark kommet i pulje med Østrig, Slovenien, Makedonien og Tyrkiet.

Fotobog:

Som noget helt særligt lancerer DVBF en unik Fotobog, der tager dig med til kampe til EM, træning med det danske landshold og kronprinsen, bag kulisserne, og helt ud på tribunerne sammen med de fantastiske fans! Fotobogen der sælges til 149,- kan købes i forbindelse med reservation af billetter (afhentes i indgangen i Slagelse) men også på butik.volleyball-dvbf.dk men den vil også være til salg under EM-kval i Slagelse.

Priser:

Gratis – men ved udeblivelse faktureres billetprisen:

Voksne: 75,- kr.

Unge (15-18 år): 40,- kr.

Børn (under 15 år): Gratis

Ved tilmelding skrives du på gæstelisten og skal dermed blot krydses af i døren i Antvorskovhallen på kampdagen.

Danmark træder på baggrund af det gode EM-resultat direkte ind i 2. kvalifikationsrunde. Denne afvikles med puljer á fire hold, som mødes alle mod alle i to weekender i træk. Puljevinderne går direkte til EM, mens 2´erne skal spille playoff.

Lokation

Antvorskovhallen, Antvorskovhallen, Sejerøvej 1, 4200 Slagelse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .