spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

EM Kvalifikationen Danmark mod Sverige

Afholdt event

EM Kvalifikationen Danmark mod Sverige

Fra Gratis

Sted

Dato

16 sep 2018 kl. 14:15 - 17:15

Beskrivelse

Landskamp - EM kvalifikationen til slutrunden i 2021

*(Bestiller du fra Sverige - Bemærk vores "Svenska sektionen" i arenaoversigten)

**(Ved pladser med begrænset udsyn er der stadig rimelig synsfelt, men der kan være få områder af banens areal der vanskeligt kan ses eller en vire eller lign. fra rækværk i synsfeltet.) 
Danmark vandt den første kvalifikationsrunde og er nu videre til anden runde, hvor der venter to spændende kampe mod vores brodernation og evige rival i sportslige sammenhæng Sverige samt Hviderusland. Danmark er trådt et niveau op og modstanden i anden runde må siges at være noget stærkere, da de to modstandere historisk er stærke basketball nationer. Der bliver tale om en enorm spændende runde, hvor vi særligt glæder os til at byde Sverige velkommen til landet i Ballerup Super Arena den 16. september og vise dem, at Danmark nu ikke længere er en lillebror i basketball sammenhæng, men skal tages seriøst og alvorlig som basketballnation. Svenskerne skal ned med nakken og har normalt 6-7000 tilskuere til deres hjemmekampe og en enorm opbakning, så kom og støt landsholdet hele vejen til EM 2021 og lad os fylde Ballerup Super Arena endnu engang.

Anden kvalifikationsrunde består af de tre hold som vandt deres gruppe i første runde, samt den bedste toer. Danmark vandt i første runde gruppen over henholdsvis Armenien og Albanien. I anden runde møder Danmark Sverige og Hviderusland, som begge er kommet til som tabere af deres VM 2019 kvalifikationsgrupper. Danmark rangere lige nu som nummer 71 i verden og både Hviderusland og Sverige har højere rangeringer som nummer 51 og 53 i verden. Danmark skal vinde gruppen for at kvalificere sig til den endelige EM-kvalifikationsturnering.

Kom til Ballerup Super Arena og støt det danske basketball landshold hele vejen til EM 2021. Vi arrangerer et brag af en kamp mod vores svenske storebror. Der vil være underholdning med dancepiger, maskotter og meget andet. Stærkt styret af konferencier Søren Pedersen.

Velkommen i Ballerup Super Arena

Lokation

Ballerup Super Arena Final - May 19 Ballerup Super Arena, 4, 2750 Ballerup

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .