eventet sluttede

EMANCIPATOR (US - 1320 Records)

DKK 80,00

Dato

19 feb 2016 kl. 21:00 - 23:45

Beskrivelse

Emancipator (US)

Emancipator har bjergtaget publikummer verden over med sin æteriske lyd og helstøbte liveshows. I det nye år kan det danske publikum få den oplevelse, når Emancipator lægger vejen forbi Rust den 19.februar.

Hvis du har søgt efter fordybende kuldegys-fremkaldende tracks, har du måske stødt på den amerikanske elektroniske producer Emancipator, der igennem de seneste par år har opnået succes med sit downtempo electronica og triphop, som han har spillet for fulde huse i hjemlandet.

Emancipator, hvis borgerlige navn lyder Doug Appling, er kendt for sine æteriske melodier, helstøbte samples og forførende trommer. Live har Portland-kunstneren ofte følge af violinisten Ilya Golberg, og med tiden har Emancipator udviklet sin liveperformance til en altomfattende musikalsk oplevelse.

Diskografien viser fire roste studiealbum, hvoraf det seneste, som er det første i tre år, Seven Seas, udkom i år via Emancipators eget label Loci Records.

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .