Embrace Your Power-kursus i Rønne

Event aflyst

Embrace Your Power-kursus i Rønne

Billetter fra DKK 1.350,00

Sted

Dato

05 maj 2018 kl. 10:00 - 16:30

Beskrivelse

HAR DU BRUG FOR AT FÅ EN BEDRE KONTAKT TIL DIG SELV? ELLER VIL DU BLOT LÆRE AT KOBLE FRA I HOVEDET? SÅ ER DETTE KURSUS MÅSKE DIG!

"Embrace Your Power" er et enkeltdagskursus, hvor du vil få mulighed for at arbejde intenst med dig selv og din egen energi. Igennem praktiske øvelser vil du få forståelsen for dig selv, hvordan du fungerer, hvornår du er for meget oppe i hovedet, styrke din kontakt til dig selv og åndelige hjælpere.

Kurset henvender sig til dig, der har brug for at lære at slippe kontrollen og som er for meget oppe i hovedet, eller dig som blot har brug for at styrke kontakten til din egen sjæl, således at du kan nyde dit eget nærvær, uden at hovedet, egoet eller ydre omgivelser tager styringen.

De eneste krav er:
- Du er over 16
- Du er i psykisk, og også gerne fysisk, balance
- Du har mod på at lære noget nyt og tør kaste dig ud i den intense energi, det er at forholde sig til dig selv og din indre kerne
- Du er åben overfor kontakt til åndelige hjælpere og derved åben overfor den åndelige verden


Ved dette kursus vil du blandt andet lære om:
- Meditation
-
Væren i nuet
- Kontakt til din åndelige guide & skytsengel
- Udvide din egen bevidsthed og dit energifelt
- Bøn om guddommelig orden (Alt er som det skal være, og det som skal komme, kommer)
- Grounding/jordforbindelse og selvbeskyttelse

- Modtage healing fra skytsengel


Efter endt kursus vil du have fået redskaber til at kunne lytte mere til dig selv og bruge din egen energi på en gavnlig og brugbar måde, og derved hjælpe andre videre i samme teknikker.

Kurset vil foregå lørdag d. 5 maj 2018 fra kl. 10.00 – 16.30:
Rønne Bibliotek
Pingels Alle 1
3700 Rønne (Bornholm)

Prisen for kurset: 1350 kr. pr. person. + gebyr.
TILMELDING ER NØDVENDIG SAMT BETALING BINDENDE.

(Ønsker du at ratebetale med 675 kr. ved tilmelding og sidste rate på 675 kr., 1 måned før workshoppens start, så send en mail til medium@sebbastianlorantius.dk)

Der vil være snacks, the/vand/kaffe på workshoppen, men du skal selv sørge for frokost.
- OBS! I deltagerprisen er der inkluderet bogen "Helt åben" af Tosha Silver, som kan sendes på forhånd inden kursets start. Send da en mail til medium@sebbastianlorantius.dk med adresse og navn på modtageren.

OBS! Inden tilmelding skal du være obs på disse regler:
- Du skal være over 16 for at deltage
- Indtagelse af alkohol eller stoffer må ikke ske før kurset, ej heller aftenen før, eller under kurset.
- Folk med misbrug af stoffer eller alkohol eller af stærkt psykisk ubalance (dyb depression og psykiske lidelser) kan ikke deltage. Ved tvivl, send gerne en mail.
- Overtrædes disse ovenstående regler kan man risikerer bortvisning.
- Ved udeblivelse refunderes betalingen ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af.
- Din tilmelding samt betaling er bindende! Men du bedes sende en mail til medium@sebbastianlorantius.dk, såfremt du ikke kan deltage alligevel. Hvis din plads kan besættes til anden side, kan det komme på tale, at der kan være refundering af betaling. Men kun såfremt din plads besættes af en anden.

Har du spørgsmål? Så send en mail til medium@sebbastianlorantius.dk

Om underviseren:
Sebbastian Munk Lorantius er et af landets yngste praktiserende medier, og anerkendt for sit arbejde som kanal for ånderne landet over via private sessions, messer, klarsynsaftener og tv-programmerne "De dødes nat", "Fornemmelse for mord" & "Nærkontakt". Sebbastian arbejder i dag fuldtid som clairvoyant & medium, foredragsholder, forfatter & underviser på spirituelle workshops. Han er ligeledes anerkendt for sin indlevelsesevne, skarphed, humor og empati, samt forfatteren bag bogen "Den spirituelle verden". www.SebbastianLorantius.dk & www.SpirituelleWorkshops.dk

Lokation

Rønne Bibliotek Rønne Bibliotek, Pingels Alle 1, 3700 Rønne

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .