eventet sluttede

Emergenza København 2019 indledende runde #3

DKK 100,00

Sted

Dato

01 nov 2019 kl. 18:30 - 23:00

Beskrivelse

EMERGENZA KBH INDLEDENDE RUNDE #3

Kom og støt dit favorit band/artist!

Program 01.11

Dørene åbner kl. 18:30
19:00 Dr. Snowman
19:30 Elias Borenstein
20:00 Tjalfe & Zakarias
20:30 Magnolium
21:00 Su Woo Gang
21:30 Ung Halstørklæde
22:00 Villaindulu
22:30 The Ballooners


Danmarks største musikkonkurrence for talentfulde upcoming bands, grupper og artister afholder traditionen tro indledende runder på RUST.

Deltagerne får alle muligheden for at spille for et talstærkt live-publikum, når festivalen skydes i gang med indledende runder på RUST. Halvdelen af de bands, der stiller op på RUST går videre til semifinalerne, hvorfra de bedste bands går videre til den danske/nordiske finale.

Herfra forsætter festivalen ud i verden med international finale på Taubertal Open Air festivalen i Tyskland. Som hovedpræmie vinder de internationale vindere en Europa turné.

Hvis du er interesseret i ny dansk musik og hvad der rør sig i undergrunden - så gå ikke glip af Emergenza 2019/20.

Info og tilmelding på www.emergenza.dk

1. NOVEMBER – RUST, KØBENHAVN

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .