Emil de Wall+ featuring Nulle, Gustaf Ljunggren og Mads Hyhne

Jemtelandsgade 3, 2300 København
03 sep 2021 kl. 19:30 - 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00
Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00

Emil de Waal er en højt profileret og alsidig trommeslager, der har spillet med stort set alt og alle indenfor dansk rock, pop og jazz. Han har tre af sine bedste musikalske venner med sig, hvor den nu 84-årige klarinettist, Elith ”Nulle” Nykjær, står centralt i lydbilledet. De spiller materiale fra årets nye album, Vente, krydret med greatest hits fra deres ti år sammen på scenen.

Det er både swing- og loungejazz – og repertoiret byder foruden store standards, også på egne kompositioner som de Waals ”Ventemedister”, Nulles ”Holgers Vuggevise” og Ljunggrens ”Biblioteksvals”.  Som musikbladet Gaffa skriver, ”alt er melodisk, smukt. Noget insisterende. Noget ydmygt. Men alt tæller og alt swinger”. Ikke mindst fordi de er fremragende musikere – bakket op af Mads Hyhne på trombone og multikunstneren Gustaf Ljunggren, der bogstavelig talt kan spille på stort set alle instrumenter – og mere til.

Line-up:  Emil de Waal (trommer), Elith ”Nulle” Nykjær (klarinet), Gustaf Ljunggren (alt tilgængeligt) og Mads Hyhne (trombone). 

Foreningen Amagerbro Jazz

Amagerbro Jazz er en forening skabt af lokale entusiaster med fokus på jazz af høj standard i en uformel ramme i det lokale kulturhus, Kvarterhuset. Kom tæt på musikken i den hyggelige koncertsal og nyd den gode stemning - uanset om du blot er nysgerrig på jazzen eller garvet entusiast.

Hvordan finder jeg Amagerbro Jazz?

Ta´ en bus eller Metroen, kun få minutter fra den smukkeste koncertsal i byen. Kvarterhuset ligger midt i Holmbladsgade. Post- og Taxi-adressen er: Jemtelandsgade 3, 2300 Kbh S. Fra Metroen, station Amagerbro, er der blot to minutters gang. Buslinjerne 250S og 5C holder også ved Amagerbro Metro station.

Billepris og medlemskab:

Entré: 100 kr.

Medlemmer: 75 kr.

Studerende: 50 kr.

Du kan blive medlem af Amagerbro Jazz. Et medlemskab koster 100 kr. om året og kan købes i forbindelse med koncerten. Medlemskab giver 25% rabat på billetter.

Covid-19

Vi følger naturligvis de til en hver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så alle kan få en god og tryg koncertoplevelse i Kvarterhuset.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke