spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Emil Hess Quartet feat. Thomas Clausen

Afholdt event

Emil Hess Quartet feat. Thomas Clausen

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 feb 2018 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Line up:

Saxofonisten Emil Hess, har samlet en spændende kvartet med topmusikere fra Danmark & USA.

I juli 2014-2016 spillede kvartetten koncerter ved Copenhagen Jazz festival, som nu har ført til denne nye kvartet, hvor der er en stor lydhørhed og indbyrdes forståelse. Ny nordisk jazz med et transatlantisk islæt. Grooves og flotte melodier, improvisation, åbenhed og musikalsk forståelse.

Gruppen har 2016 udgivet en ny cd med nye kompositioner af Emil Hess.

Cdén fik følgende anmeldese af Niels Overgård i Jazznyt:

Emil Hess Quartet: Now You hear it (Hessmusic/Gateway)

Emil Hess har igen fundet sammen med den amerikanske trommeslager Richard Huntley, som han helt tilbage i 1999 lavede det fænomenale album The Great Bridge sammen med. Siden har Hess lavet to plader med Huntley - den seneste er over 10 år gammel. Det er godt at de er sammen igen. For det plejer at være gode plader som Hess laver sammen med Huntley. Den aktuelle er ingen undtagelse. Tværtimod. Det er særdeles fine sager.

Ud over Huntley, medvirker den herboende canadiske bassist Graig Earle og den helt igennem danske Thomas Clausen på piano.

Tonen og stemningen er meget nordisk. Den lyriske og lettere melankolske stemning rammer med det samme. Hess har lavet nogle smukke kompositioner, som de fire musikere finder sammen omkring. Derudover er der også blevet plads til Drømte mig en drøm - der er den ældst kendte nedskrevne nordiske melodi og "The jazzstandard to end all jazzstandards" Body and soul. Kender man de to medlodier er man sporet godt ind på Emil Hess' musikalske verden. Pladen er meget vellykket og placerer sig i god forlængelse af Danish Music Award vinderen To mum and Dad som han lavede sammen med brødrene i 3xHess i 2014.

emilhess.dk

Emil Hess, københavnsk saxofonist og komponist. Har skrevet 300 kompositioner, vundet DMA for bedste danske jazzudgivelse, udgivet 13 cd'er og spillet over 1000 koncerter i ind- og udland.

Thomas Clausen, en af DK fineste pianister, har spillet med alt og alle indenfor dansk og international jazz.

Rich Huntley er en travl og topprofessionel New York-trommeslager, der har spillet overalt I verden. Han underviser på Manhattan School of music og har siden 1996 arbejdet sammen med Emil Hess.

Jesper Bodilsen er en af danmarks fineste bassister, med mange udgivelser bag sig som bla. har spillet med Ed Thigpen og Steffano Bolanis grupper.

Arrangør

Lokation

Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .