Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

EMINENCE - Danseforestilling af Idrætsefterskolen Klintsøgaard

Afholdt event

EMINENCE - Danseforestilling af Idrætsefterskolen Klintsøgaard

Fra DKK 25,00

Sted

Dato

10 feb 2022 kl. 19:00 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

EMINENCE er en danseforestilling på Dansekapellet arrangeret af Lucas Kruse Kristiansen, danseansvarlig på Idrætsefterskolen Klintsøgaard
Danselinjen vil vise med denne aften, hvad vi har arbejdet på siden efteråret 2021 og hvilken udvikling danserne har gennemgået i det første modul af efterskoleåret på Idrætsefterskolen Klintsøgaard.

EMINENCE omhandler udviklingen fra at føle sig alene, og søgen efter støtte og opbakning til at være selvsikker og stå sammen som en gruppe. 

Forestillingen vil indeholde fire danse, som danses af eleverne på danselinjen, hvor hver dans er et billede på udviklingen og vejen til at blive og føle sig eminen.

VOID : Moderne koreografi af Lucas Kruse Kristiansen
WOW : Hip Hop Koreografi af Artit Christoffer Chatthai & Lucas Kruse Kristiansen
FIVEFOLD : Moderne koreografi af Nikoline Due & Lucas Kruse Kristiansen
MEGATRON : Experimental Hip hop koreografi af Lucas Kruse Kristiansen

Instagram: @danselinjen_klintsoegaard 

Biletter:
25 kr

Lokation

Dansekapellet Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .