Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Emma Gads kvindekamp.

Afholdt event

Emma Gads kvindekamp.

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

08 mar 2021 kl. 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi kigger på Emma Gad som kvindesagskvinde og aktør i det offentlige liv. Hun var en selvfølglig også admiralinde og forfatterinde til Takt og Tone, og er blevet et ikon på de gamle dage. Men hun var en foregangskvinde og iværksætter og ikke bange for at sætte sit gode navn på spil.

Vi tager fra Holmens Kirke, hvor hun både blev gift og begravet. Admiralindens historie er også historien om solidaritet og lighed i ægteskabet.

Emma Gad levede i en tid med indgroet forskelsbehandling. Hun var en skarp observatør og en stemme i sin tid, og forfatter til forskellige dramaer, så vi lægger vejen omkring Kongens Nytorv der var centrum for datidens København.

Centralt i turen er hendes rolle som skribent for Politiken, stifter af dramatikerforbundet, igangsætter for uddannelse for kvinder, og kampen for at få opført Kvindernes Bygning.

Undervejs kigger vi i Takt og Tone for at komme i tråd med denne markante kvinde.

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Church of Holmen Church of Holmen, Holmens Kanal 21, 1060 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .