Emma Renee - Smålig

Emma Renee - Smålig

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

22 nov 2023 kl. 20:00 - 21:40

Beskrivelse

Emma giver et hylende morsomt indblik i vores allesammens - og ikke mindst hendes egen  - smålighed.
Med 7 års erfaring som komiker leverer hun sine pointer med præcision for punchlines. Hun leverer et show der er sjovt, skævt, suverænt, spidsfindigt, skidedygtigt og andre S-ord, men mest af alt: Småligt!

En tidligere kunde udtaler: Emma, fik leveret nogle hylende morsomme insider jokes, det fik lattermusklerne på overarbejde. Hendes selvironi gik direkte ind og vi var vilde med det.


Du kender måske Emma Renee fra:

- Redaktion på Lokalposten m Heino Hansen (2021)

- Klubaften Skråen (2022)

- Taletid til tosser (Zulu comedy festival 2019)

- Nye skud vol 7. (Zulu comedy festival 2017)

- Kvinder (Zulu comedy festival 2017-18)

Arrangør

I hjertet af Odense finder du Teater95B; En lille, skjult perle, der præsenterer alt fra comedy, teater og karaoke til dragshows, intime koncerter og meget, meget mere!

Oven i hatten kan vi prale af at have en af byen allerbedste cocktailbarer til nogle af byens mest favorable priser. Baren er åben for alle efter hvert eneste show, så ligemeget hvornår på ugen, du kigger forbi, er der altid garanti for en skøn aften!

Lokation

Teater 95b, Vestergade 95B, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .